E erenimo Yeni Üye Katılım 18 May 2021 Mesajlar 12 Tepkime puanı 2 29 May 2021 #1 Öncelikle selam arkadaşlar dişim 5 yumurta yaptı kuluçkaya yattı ve yumurtladığı için kafesini büyütmek istiyorum ne zaman uygun olur acaba yavrular çıktıktan ne kadar sonra değişebilirm
Öncelikle selam arkadaşlar dişim 5 yumurta yaptı kuluçkaya yattı ve yumurtladığı için kafesini büyütmek istiyorum ne zaman uygun olur acaba yavrular çıktıktan ne kadar sonra değişebilirm
Hüseyin01 Meraklı Üye Katılım 22 Mar 2020 Mesajlar 376 Tepkime puanı 161 29 May 2021 #2 Yavrular yumurtadan çıkıp ,yeme düşme diye tabir ettiğimiz yuvadan kafese çıktıklarında,yavrular için genis bir kafes alabilirsiniz.
Yavrular yumurtadan çıkıp ,yeme düşme diye tabir ettiğimiz yuvadan kafese çıktıklarında,yavrular için genis bir kafes alabilirsiniz.
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 29 May 2021 #3 Yumurtladığı için kafesi büyütmenize gerek yok. Zaten vaktinin çoğunu yuvalıkta geçirecek. Daha sonra değiştirirsiniz.
Yumurtladığı için kafesi büyütmenize gerek yok. Zaten vaktinin çoğunu yuvalıkta geçirecek. Daha sonra değiştirirsiniz.
E erenimo Yeni Üye Katılım 18 May 2021 Mesajlar 12 Tepkime puanı 2 29 May 2021 #4 Levent ACAR' Alıntı: Yumurtladığı için kafesi büyütmenize gerek yok. Zaten vaktinin çoğunu yuvalıkta geçirecek. Daha sonra değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Ya zaten kafesi genede büyütmek istiyordum yumurtladığı için değil yani
Levent ACAR' Alıntı: Yumurtladığı için kafesi büyütmenize gerek yok. Zaten vaktinin çoğunu yuvalıkta geçirecek. Daha sonra değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Ya zaten kafesi genede büyütmek istiyordum yumurtladığı için değil yani