Yumurtamız çıkmadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byzbyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byzbyz

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar
Muhabbet kuşumun 4 yumurtasından 1 tanesi dolu sadece. Yuvalığı açıp rahatsız etmemek için numara yazmadım yani tam tarihi bilmiyorum ama ayın 10’unda dolu boş kontrolü yaparken kalp atışını gördük ve 5 günlük olması tahminiyle yumurtamızın bugün 19.cu günü. Yumurta içinde hareket hala var. Hava odacığı büyümüş ve yavrunun hareket edeceği yerinin iyice kalmadığını fark ettik. Fakat ne çatlak var yumurtada nede ses geliyor. Sadece bugün yumurtanın bir kısmın gri renkte diğer kısmın beyaz renkte olduğunu gördüm. Ne yapmalıyım elle mi çıkartsam yoksa 1 gün daha beklemeli miyiz ?

Edit: Yumurtanın dışını çektiğim görsel bugüne ait
Flaşlı foto yine tahminimize göre 14-15 günlük
F6F145CD-6DDC-4B2C-BC9A-5768E827F110.jpeg

Ekli dosyalar

• 46818C3E-ED4D-4C56-9B69-8B5D9C2830F7.jpeg
    46818C3E-ED4D-4C56-9B69-8B5D9C2830F7.jpeg
    82.9 KB · Görüntüleme: 12
Merhabalar arkadaşlar
Muhabbet kuşumun 4 yumurtasından 1 tanesi dolu sadece. Yuvalığı açıp rahatsız etmemek için numara yazmadım yani tam tarihi bilmiyorum ama ayın 10’unda dolu boş kontrolü yaparken kalp atışını gördük ve 5 günlük olması tahminiyle yumurtamızın bugün 19.cu günü. Yumurta içinde hareket hala var. Hava odacığı büyümüş ve yavrunun hareket edeceği yerinin iyice kalmadığını fark ettik. Fakat ne çatlak var yumurtada nede ses geliyor. Sadece bugün yumurtanın bir kısmın gri renkte diğer kısmın beyaz renkte olduğunu gördüm. Ne yapmalıyım elle mi çıkartsam yoksa 1 gün daha beklemeli miyiz ?

Edit: Yumurtanın dışını çektiğim görsel bugüne ait
Flaşlı foto yine tahminimize göre 14-15 günlük Ekli dosyayı görüntüle 50105
Nadir olsa da 21. Güne kadar uzama olabiliyor bu süreçte müdahale etmenizi önermem.

Geri