Evet sonuncusu çok erken çıktı herkes en erken 17. Gün çıkar yazıyor ama 16. Günüydü bugün daha ama anneleri nerdeyse hiç kalkmadı yumurtalardan. Olur canım ne olacak buyrun bunlarda anne babalarıAllahım o en sonuncunun minnaklığı nediir, mucizeler bunlar resmen, çok çok maşallahh profilinizdeki baba sanırım, anneyide merak ettim ben, sizide sürekli fotoğraf çekmekle yoruyorum ama
Eminim ki yavruların hepsi renk güzeli olacak sağlıkla, maşallah anneye babaya ve yavrularınaEvet sonuncusu çok erken çıktı herkes en erken 17. Gün çıkar yazıyor ama 16. Günüydü bugün daha ama anneleri nerdeyse hiç kalkmadı yumurtalardan. Olur canım ne olacak buyrun bunlarda anne babaları
Çok teşekkür ederimEminim ki yavruların hepsi renk güzeli olacak sağlıkla, maşallah anneye babaya ve yavrularına
Çok tatlılar, maşallahErkek kuşum önceden hiç gitmezdi yuvaya şimdi yavrular otunce giriyor hemen yetiyolar sanırım yeni çıkan yavrunun da kursak dolu gibi geldi bana Ekli dosyayı görüntüle 58476
Evet en arkadaki ilk yavru diğerleri birer gün arayla çıktı zaten biri erken çıktı en büyüğü ayakta durmaya çalışıyor zaten1. yavru 2. yavru ve 3.yavru çok belli oluyor maşallah maşallah
Aynen doğru tahmin yapmışım sağdaki 2. yavru soldaki 3.Evet en arkadaki ilk yavru diğerleri birer gün arayla çıktı zaten biri erken çıktı en büyüğü ayakta durmaya çalışıyor zaten