Theodosius
Meraklı Üye
Tünekde mi duruyor kafesin tabanındamı
Şuanda yuvada diğer yumurtaların üzerinde uyuyor, uyandığında da ya yuvanın girişinde ya da tünekte eşiyle ilgileniyor.Tünekde mi duruyor kafesin tabanındamı
Pazartesiye kadar yumurtlamazsa veterinere götürün. aklıma başkada birşey gelmiyorŞuanda yuvada diğer yumurtaların üzerinde uyuyor, uyandığında da ya yuvanın girişinde ya da tünekte eşiyle ilgileniyor.
SağolunPazartesiye kadar yumurtlamazsa veterinere götürün. aklıma başkada birşey gelmiyor
Ama okuduklarıma göre kuşunuz gayet hareketli ve yemde tüketiyor.Zeytinyağıda sürmüşsünüz şişlik varmıydı ?İnş süreç sağlıklı ilerler.Kuşum hala yumurtlamadı, belki de günleri şaşırmışımdır diye bekliyorum. Bugün de yumurtlamazsa vet bulmak zorunda kalıcam. Çok korkuyorum![]()
Şişlik var, tüyleri de açılmış yana doğru. Bu sabah çarpmamasına dikkat edecek şekilde uçurdum ve gayet güzel uçuyordu MaşaAllah. Ama nedense sıkışma var diye düşünüyorum.Ama okuduklarıma göre kuşunuz gayet hareketli ve yemde tüketiyor.Zeytinyağıda sürmüşsünüz şişlik varmıydı ?İnş süreç sağlıklı ilerler.
Hımmmm yumurta skışması belirtilerini okudunuz mu bende merak ettim şimdi bir bakayım..İnş öyle değildir ki sanmıyorumda .Şişlik var, tüyleri de açılmış yana doğru. Bu sabah çarpmamasına dikkat edecek şekilde uçurdum ve gayet güzel uçuyordu MaşaAllah. Ama nedense sıkışma var diye düşünüyorum.
İnş değildir. Kafes tabanında kıpırdamadan yatma, hareketsiz ve iştahsız olma, karında anormal şişlik gibi semptomları var.Hımmmm yumurta skışması belirtilerini okudunuz mu bende merak ettim şimdi bir bakayım..İnş öyle değildir ki sanmıyorumda .
Aynen bende onları okudum şimdi maşallah siiznkiyle pek bir alakası yok inş da olmaz.İnş değildir. Kafes tabanında kıpırdamadan yatma, hareketsiz ve iştahsız olma, karında anormal şişlik gibi semptomları var.
Belki rahatlar diye dikkatlice çıkardım dışarı. Bir daha çıkarmayacağım zaten teşekkürler.kuşu salmayın çok tehlikeli .akşama doğru yumurtlayabilir.
Ohh çok sevindim inanki rahatladımKuşum yumurtladı, iyi görünüyor. Umarım sıkışma vb. şeyler olmaz diğer yumurtalarda, yardım eden herkese çok teşekkürler![]()
Ben de özellikle size çok teşekkür etmek isterim. Çünkü benim sohbet ederek rahatlamamı sağladınız çok sağolun.Ohh çok sevindim inanki rahatladım![]()
Rica ederimBen de özellikle size çok teşekkür etmek isterim. Çünkü benim sohbet ederek rahatlamamı sağladınız çok sağolun.