Töbe de çabuk töbe de Watsapı hatırla töbe de
Hepinize teşekkür ederim beğenilerinizden dolayı.
Gerçekten herkezin bu güzel kuşlara sahip olması ve yavru almasını isterim. Umarım isteyen herkes yavrularına kavuşur en kısa sürede..
ben bunla sınırlı olmadığını hala düşünüyorum. yeni showları da bekliyorum
Ercan ustam benim hobi odamdan gizli kamera uygulaması falan mı var nerden bildin
Diğerleri şuan ayrı kafeste eşleşme durumuna henüz gelmediler. Zamanı gelince paylayacağım usta
Saygılar..
Hepinize teşekkür ederim beğenilerinizden dolayı.
Gerçekten herkezin bu güzel kuşlara sahip olması ve yavru almasını isterim. Umarım isteyen herkes yavrularına kavuşur en kısa sürede..
Maşallah hayırlı üretimler benim merak ettigim konu kafeste tek tunek olmasının avantajı nedir?Arkadaslar şaka bir yana tarifini verdigim mama ve vitamin takviyesi haricinde tohum cimlendiriyorum , saglik tohumlarini mamalarindan eksik etmiyorum..Kafes duzenim zaten sabit tek tunek..Inanin haricinde hicbirsey yapmiyorum.
Levent abi ve Ali abi ile espirisine takiliyoruz..Baska bir etken olsa tabikii de sizlerle paylasirim..Sonucta saklasam bana ne faydasi var.Bizler hobiciyiz ve bilgilerimizi paylastikca karsi taraf faydalanabilir ise asıl o zaman mutlu oluruz.
Saygilarimla.