pazar günü öğretirim ben sana levent usta
bini hazırla öyle gel
pazar günü öğretirim ben sana levent usta
bini hazırla öyle gel
abi dün gittiniz mi yağmur üretime?
bini hazırla öyle gel
kapalıymış akşam 6 dan sonra acılıyormuş hafta içi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:48 -->-> Daha önceki mesaj 11:47 --
gelmıyorum vazgeçtim
yok ya zaten haftanın 5 gunu anadoludan avrupaya gecıyorum hafta sonu hiç cekılmıyor gelmek
gerekyok hepsi boş
önce şunu sormayı unuttum kaç günlük bunlar
ilk yumurtayı ne zman yaptı ve kacıngun yatmaya başladı
ilk once soracaklarımızı yorum yaptıkdan sonra sorduk ama
en son resımde sag alt tarafda olanı bır daha cekermısın
ben bunlara numara vermedim baştan hepsini tek tek cekicem .
bence son resimdeki sağdaki dolu... [MENTION=8132]nikox48[/MENTION] kardeşim yumurtaların hepsi yuvalıktayken normal kameranın flaşı olarak resim çek dedim. bu şekilde demedim
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:19 -->-> Daha önceki mesaj 13:18 --
abi ilk yumurta 17 nisan da geldi.. diğer yumurtalar henüz oluşmamıştır.
Haftaya ithalat var bir dahaki hafta sonu gitmek lazım.
Gidelim sedatçım, bu muratı kandırıp getiririz. Ama erken saatte gidelim, öğlende dönelim. Trafik olmasın sonra.
Bana telefonunu verirsen iyi olur.
abi ithalatın gerçekleşmesini bekiyorum. sordum hüseyin abimize önümüzdeki hafta içi gerçekleşir sayfamızdan duyururuz dedi. bir dahaki hafta sonu bir arkadaşımla beraber gidicem uyarsa birlikte gidelim. kafamda 4 tane show almak var. birlikte alırsak daha iyi olur.
abi ithalatın gerçekleşmesini bekiyorum. sordum hüseyin abimize önümüzdeki hafta içi gerçekleşir sayfamızdan duyururuz dedi. bir dahaki hafta sonu bir arkadaşımla beraber gidicem uyarsa birlikte gidelim. kafamda 4 tane show almak var. birlikte alırsak daha iyi olur.