Mb la alakalı bir durumdur o program.uzantisini seçerken dikkat edi birde yeni telefonlar hd çekiyor o yüzden yüksek mb lar tutuyoruzun videoları yüklemenin kolay yoly var mı bildiğiniz.*Dünden beri yüklemeye çalışıyorum Bir de kesilen videoları birleştirirken hangi programı kullanıyorsunuz?ben movie marker kullandım bundan mı geç yüklüyordur?
mp4 gösteriyor.Sanırım dediğiniz gibi hd çektiği için gb yüksek tutmuş 3 gb diyor Bekliyorum artık Allah tan dün kapattığım da sıfırlamamis.Kaldığı yerden devam ediyor İnşallah bi kaç güne biterMb la alakalı bir durumdur o program.uzantisini seçerken dikkat edi birde yeni telefonlar hd çekiyor o yüzden yüksek mb lar tutuyor
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgisayara indirilebiliyor mu?NAsıl kullanıldığı hakkında kısa bir bilgi verir misinizarkadaşlar vivavideo uygulaması çok kullanışlı tavsiye ederim
iosdan indirdim ben, edit edebiliyorsun videolar, indirip bir dene derim.Bilgisayara indirilebiliyor mu?NAsıl kullanıldığı hakkında kısa bir bilgi verir misiniz
Tamamdır.Deneyeceğim teşekkürleriosdan indirdim ben, edit edebiliyorsun videolar, indirip bir dene derim.
uzanti
mp4 gösteriyor.Sanırım dediğiniz gibi hd çektiği için gb yüksek tutmuş 3 gb diyor Bekliyorum artık Allah tan dün kapattığım da sıfırlamamis.Kaldığı yerden devam ediyor İnşallah bi kaç güne biter
Tamamdır .Deneyeceğim.Hangisi daha kolay gelirse kullanım açısından ona devam Ama ikisini de deneyeceğim kısa zamandaSony vegas kurabilirsin montaj edit efekt herşey var videoları saglam kalitede paylasabilirsin
Hocam benim kanalıma da abone olur musunuz.
TeşekkürlerAbone oldum.
Ben atanamayan öğretmen AnkaraYa herşeyi yazıyoruz da meslekler ne hangi sehir
Ben asıl meslek gemi kaptanı ama kamyon sürüyorum kamyoncu yani [emoji38][emoji38]Ben atanamayan öğretmen Ankara
Allah kolaylık versinBen asıl meslek gemi kaptanı ama kamyon sürüyorum kamyoncu yani [emoji38][emoji38]
Saolun ufak bir şey canım 12 metre felanAllah kolaylık versin
kuşların aynı rengi mi [/QUOTE
evet
Oldumhttps://www.youtube.com/channel/UCNIBV_5YIOBW8xksPV_qhHw
İnşallah doğru atmışıödır