iyi ama 400 gram 1 ya gider 1kg satılıyor.artık bütün kaliteli yemler en az 20 tl400 gr alacagim siz kullaniyormusunuz nasıldır yem
iyi ama 400 gram 1 ya gider 1kg satılıyor.artık bütün kaliteli yemler en az 20 tl400 gr alacagim siz kullaniyormusunuz nasıldır yem
1 ay gider mi anlaminda söylediniziyi ama 400 gram 1 ya gider 1kg satılıyor.artık bütün kaliteli yemler en az 20 tl
evet.en az 20 tl artık yemler.benelux yada garden mix pempe şerit alın1 ay gider mi anlaminda söylediniz
garden mix derim.neden bunelux olmasın?*garden mix pembe şerit ve beaks deluxe arasında*
Hepsi buradada yokgarden mix derim.neden bunelux olmasın?
hepsiden almak zorunda değilsiniz.benelux çok kaliteli petmarket burada dan almaya değerHepsi buradada yok
Benelux olarak ne önerirsinizhepsiden almak zorunda değilsiniz.benelux çok kaliteli petmarket burada dan almaya değer
Model Olarak premium budgies premium karışık varnasıl yani?
Sağolunbundan bahsediyorum.Benelux Premium Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi 1 kg sadece 0,00 TL
Benelux Premium Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi ve kuşlarınızın ihtiyacı olan tüm Benelux ürünler petmarketburada.com'da 100 tl üzeri ücretsiz kargo ile sizleri bekliyor.www.petmarketburada.com
rica ederimSağolun
Kargo Ücreti nedir bir bilginiz varmırica ederim
Beaks deluxe ten kastın poşetli olan paketiyse, güzel bende onu kullanıyorum. Karışımı kalitesi gayet iyi. Ama kutulu olanı iyi değilmiş.Beaks Deluxe Önerirmisiniz fiyati 12 tl garden mix mavi şerit e göre 2-3 lira daha ucuz hangisi daha besleyicidir
Kuşum 3.5 aylık
Kutulu halinden kastınız nedir poşetli hali bulamadımBeaks deluxe ten kastın poşetli olan paketiyse, güzel bende onu kullanıyorum. Karışımı kalitesi gayet iyi. Ama kutulu olanı iyi değilmiş.