H
Hakan YILDIZ
Guest
Güzellik dışında eğitim yarışması da fena olmaz. ( her ne kadar ben daha eğitememişsem de eğitenleri görmek hoşuma gidiyor örnek alıyorum )
Güzellik dışında eğitim yarışması da fena olmaz. ( her ne kadar ben daha eğitememişsem de eğitenleri görmek hoşuma gidiyor örnek alıyorum )
hayırlı olsun...ilk yarışmada dereceye giren kuşların ,sahiplerinin ve kazandıkları ödüllerin resimlerini paylaşırsanız burada daha güzel olur...özendirici olur... katılım daha fazla olur...veya şöyle de yapılabilir...ödül kazanan yarışmacı arkadaşlarda kuşları ve ödülleriyle birlikte resimlerini paylaşırlarsa da iyi olabilir...
Paşam henüz resim yarışması olup olmayacağı belli değil. Yarışma başlamadan 1 hafta önce yarışmanın içeriği hakkında detaylı bilgi verilecek.
mesela ;
en güzel dişi kuş yarışması...
en güzel erkek kuş yarışması...
en güzel anne kuş veya baba kuş yarışması ( tabiki yavrularıyla beraber çekilmiş fotoğrafları olacak )
en güzel yavru kuş yarışması...
en güzel kafes ve kafes dizaynı yarışması...
gibi...
seçenekler çoğaltılabilir " adı güzel " kardeşim...
mesela ;
en güzel anne kuş veya baba kuş yarışması ( tabiki yavrularıyla beraber çekilmiş fotoğrafları olacak )
gibi...
mesela ;
gibi...