Hocam ölçüleri kaç cm acaba. Bende bu tip bir şey yapıyorum da. Bende genişlik 77 cm yükseklikte 35 cm. ikiye mi ayırsam yoksa bu tip bir şey mi hazırlasam her bölmeyi .
Hocam ölçüleri kaç cm acaba. Bende bu tip bir şey yapıyorum da. Bende genişlik 77 cm yükseklikte 35 cm. ikiye mi ayırsam yoksa bu tip bir şey mi hazırlasam her bölmeyi .
Emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş. bende kendim mdf'den kafes yaptım ancak ön pleksi koruma bulamıyorum nerden temin ettiniz acaba. yardımcı olursan sevinirim
Ön yem koruma hakkında da biraz fikir verirmisin? sanırım ön koruma pleksi nerden ve kaça aldınız
Tabelacılarda var bende onlardan aldım 4 tane kestirdim 20TL tutu
Bende yaptırcam ön telleri ankaradan alabilcegim biyer arıyorum
bilgi için saol. tekrar hayrlı olsun gerçekten çok güzel
Aklıma takıldı alt tabana koyduğunuz şey nedir acaba mavimsi gibi .
İnternettende sipariş verebilirsiniz firma çok var bende buralarda bualamadım internetten sipariş ettim
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:03 -->-> Daha önceki mesaj 16:03 --
Rica ederim teşekkürler darısı başınıza
Onu idareten koydum tava ızgaraları gelmedi daha onlarda sineklik teli
pleksiyi geçirdiğiniz kanalı nasıl yaptınız acaba. (Hazır çerçeve malzemesimi o)
İnternettende sipariş verebilirsiniz firma çok var bende buralarda bualamadım internetten sipariş ettim
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:03 -->-> Daha önceki mesaj 16:03 --
Rica ederim teşekkürler darısı başınıza
Tava ızgarayı nerden sipariş ettiniz bir de fiyatı ne. Kusura bakmayın bende bu tarz bir şey yapıcam da bende ölçüler 75*35*30 , buna göre bir ızgara almam gerekte.
Hangi siteden kaca aldınız acaba ön telleri 80x40x40 a hangi ölcüde tel tam uydu ?