erkek ve yavru Maşallahatıyorum hemen
erkek ve yavru Maşallah
bunu şimdi sipariş ediyorum ne sıklıkla ve nasıl kullanmalıyımbu olur vitaminRöhnfried Gervit-W Vitamin(50 ml bölünmüş ürün) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Röhnfried Gervit-W Vitamin(50 ml bölünmüş ürün) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Röhnfried Gervit-W Vitamin(50 ml bölünmüş ürün) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
evet böyle oluyor zamanla alışırsınızallah razı olsun 15 gün oldu alalı bunun daha alışma süreci olabilirmi ilk geldiği gibi değil ama tamda güvenmıyor bana omzuma alıp kanpeye otursam kokup kaçıyor çok yavas oturmam lazım
bunu şimdi sipariş ediyorum ne sıklıkla ve nasıl kullanmalıyım
Yavru kuş yüksek tümsekte kendini daha güvende hissettiği için orada duruyordur.birde kuş günün çoğunda plastik tünekte duruyor tahtaya inmiyor yüksek oldugu için mi renkli mi bilemedim söksemmi acaba çok zararı olurmu çünkü oraya daldarı kraker flan koyuyorum ulaşması kolay oluyor
(tümsek= tünek)Yavru kuş yüksek tümsekte kendini daha güvende hissettiği için orada duruyordur.
tahtayı yukarı koyarsanız, tahtada durur
4 aylık erkek bı yavru denildi eminmisiniz dişi olduğuna ?Kuş 2 aylık yerli dişi..
Sağlıkla..
bana erkek gibi geldi ötüşleri melodik mi yoksa rastgele mi4 aylık erkek bı yavru denildi eminmisiniz dişi olduğuna ?
hocam resimde hem mavi hem pembe gibi ben pembe olduğunu düşünüyorumKuş dişi..
ceresinin alt rengi pembemi mavimi belli değil lütfen rengi NET bir resim atarmısınız herkes başka birşey söylüyor net olmadığı için4 aylık erkek bı yavru denildi eminmisiniz dişi olduğuna ?