D datem Guest 2 Nis 2013 #1 Arkadaşlar dün aldığım kuşum çok sakin. Boynunu eğip duruyor. Acaba, kuş sesi dinletmeli miyim? Sakıncalı olur mu? Teşekkürler.
Arkadaşlar dün aldığım kuşum çok sakin. Boynunu eğip duruyor. Acaba, kuş sesi dinletmeli miyim? Sakıncalı olur mu? Teşekkürler.
L Lütfi ÖZER Guest 2 Nis 2013 #2 dün aldım diyon ortama alışacak 1hafta sürer eski neşesini alması ..
Muammer KONUK Paylaşımcı Üye Katılım 25 Ocak 2013 Mesajlar 885 Tepkime puanı 34 2 Nis 2013 #4 Lütfi ÖZER' Alıntı: dün aldım diyon ortama alışacak 1hafta sürer eski neşesini alması .. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşa katılıyorum.
Lütfi ÖZER' Alıntı: dün aldım diyon ortama alışacak 1hafta sürer eski neşesini alması .. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşa katılıyorum.
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 2 Nis 2013 #6 Bence şuan için gerek yok..Kuşu bence biraz rahat bırakın ortama alışsın size alışsın ..
Ali Alp ÇOŞAN Emektar Üye Katılım 31 Ocak 2013 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 2 2 Nis 2013 #7 Kuşu başka kuş sesiyle rahatlatamazsın dahada heyecanlanır eski yerini özler,bulunduğu yeri yadırgar En az 1 hafta bekleyin elbet dost olduğunuzu anlayacaktır
Kuşu başka kuş sesiyle rahatlatamazsın dahada heyecanlanır eski yerini özler,bulunduğu yeri yadırgar En az 1 hafta bekleyin elbet dost olduğunuzu anlayacaktır