M
M, Selim Dogan
Guest
Hayirli olsun ucuza almissiniz olculeri nedir acaba
Hayırlı olsun, benimde böyle bir kafesim var kısmet olursa yavruları koyacağım.
Hahaha bu yoruma güldüm ya sen yeme içme çalış didin kafes al sonra kullanama Sevtap sana hazır yumurtalı çift alalımmı bağış toplayıp Bazen üzülüyorum ya
Allah razı olsun ortadan cıkardım bölmeyi , fiyatına gelirsek 30 tl aldım yuvalıkla birlikte
Hayirli olsun ucuza almissiniz olculeri nedir acaba
ucuzmus bende kafes aldim 30 tl sadece 3 yemlikli bu kadar büyük degil hayirli ugurlu olsun
naturbird.com da 28 tl aynı kafes. Ben de daha yeni aldım. Çok da ilgililer.
Çeşit olarak link falan varmı acaba elinizde
Naturbirdde fiyat daha uygun ama toptan satış yapılıyor, akıllı yemliğin naturbirdden sonra uygun olduğu diğer site ve buradan 2 adet alabilirsin
Kuş Ürünleri*/*Aksesuarlar-Malzemeler*/*Yemlik-Mamalıklar*/* Yemlik-Mamalıklar-SİLO YEMLİK DOST PET SHOP
Bende naturbirdten 80 liği almıştım gerçekten çok kullanışlı hayırlı olsun
.[Nokta];76889' Alıntı:Arkadaşım akıllı yemlik var bende aynı kafes fakat akıllı yemliğin takılması sıkıntı. teller dikey oldugu için. yatay olan kalın tellere takman gerekıyor ve içerden takman gerekli doğal olarak içeriden takacağında da takılacak yerler tellere denk gelmiyor arkasındaki askılıklardan bırının yarısını kesmen gerekıyor. ve kafesın ıcıne taktıgın ıcın alt kısmınıda takamıyorsun en azından benım kafestekı durum bu.
.[Nokta];76895' Alıntı:Dur sana resimli gösterim yapayım diyecemde kuşları ürkütmeyeyim şu şekilde düşün.
Normal kafesin telleri
----------
----------
----------
Bu şekilde yatay olduğu için onu takman çok kolay fakat.
Bizim kafeslerin telleri
l l l l l l l l l l l
l l l l l l l l l l l
l l l l l l l l l l l şeklinde dikey olduğu için
takman zor.
arada bir yatay tel var onlara takman gerekiyor bu sefer kafesin içine takman gerekiyor ve bir mantıgı kalmıyor
Teşşekkürler , 31x80
Ben 30 30u 30tl aldim adam kazikladi galiba
Biraz oyle olmus
Konyada bi tanidik kuscu bulamadim gitti