aynen katılıyorum insan mutlaka faydalı bir hobisi olmalı, sevdiğiniz işle ilgilendiğiniz için harcadığınız paralar gözünüze görünmez. benim için sizin bu üretimhane bitirim olur aslında yaz tatillerinde kuşları 2 ay yer değişikliğine maruz bırakıyorum. atarım bir romorka gittiğim yere götürürüm. Neyse lafı uzatmayım ben gözüm kalacak, maşallah , emeğinize sağlık, Allah hayrını göstersin...hocam apartmanda oturdugum icin betonarme sansim yok ugrasmayi severim bos vakitlerinde insana bi ugras lazim kafa dinlendirecek
GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah çalışmaya devam [/QUOTE
teşekkurler.
aynen katılıyorum insan mutlaka faydalı bir hobisi olmalı, sevdiğiniz işle ilgilendiğiniz için harcadığınız paralar gözünüze görünmez. benim için sizin bu üretimhane bitirim olur aslında yaz tatillerinde kuşları 2 ay yer değişikliğine maruz bırakıyorum. atarım bir romorka gittiğim yere götürürüm. Neyse lafı uzatmayım ben gözüm kalacak, maşallah , emeğinize sağlık, Allah hayrını göstersin...
teşekkurler hocam
tesekkurler hocamyahu arkadaş konyalıdaki emeğe işçiliğe bak sen. hemşerim bir pencere ve tavana bir havalandırma on numara son sana...
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:45 -->-> Daha önceki mesaj 16:06 --
bugun aksam alcipan isini bitirdim kasayi ikiye ayirdim icerden alcipan ve arasina izocam la simdi iceriye bi kapi ve altina laminant parke isi kaldi
GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:36 -->-> Daha önceki mesaj 22:45 --
............................................
teşekkurler hocam düzeni oturttuk yumurtalar gelmeye başladı.Maşaallah bereketli üretimler gerçekten çok güzel oldu kuşlarınız da çok güzel kocaman maşaallah
Teşekkurlermaşallah bol üretimler
mamaya bıldırcın yumurtası normal yumurta princ unu bebe maması cicibebe tarcın zencefil düğürcük havuc maydonoz bira bayası ne bulursam katıyorumMama tarifiniz nedir. ?
Maşallah bereketli olsun Çalışan demir ışıldarmış..
tesekkurler insallah daha iyisini siz yaparsınız.maşallah hayırlı olsun.inşallah bende böyle bir hobihane yaparım.hayırlı üretimler olsun.
Teşekkurler
mamaya bıldırcın yumurtası normal yumurta princ unu bebe maması cicibebe tarcın zencefil düğürcük havuc maydonoz bira bayası ne bulursam katıyorum
tesekkurler insallah daha iyisini siz yaparsınız.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:24 -->-> Daha önceki mesaj 14:18 --
jumbolarında yumurtaları gelmeye başladı insallah boş gecmez yumurtalar
teşekkurlermaşallah bol üretimler
yavas yavas emeklerimizin karsılıgını almaya başladık hayırlısıylaMaşaallah ya. Emeğinizin karşılığını gayet güzel sağlıklı kuşlarla almışsınız. en güzeli de bu durum.