E erdincozn54 Guest 3 Eyl 2013 #1 S.a bugün yeni dişi aldım dişinin ceresi kahverengi acaba kızışıkmıdır ve bu erkekle eş olurmu yorumlarınızı bekliyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Eyl 2013
S.a bugün yeni dişi aldım dişinin ceresi kahverengi acaba kızışıkmıdır ve bu erkekle eş olurmu yorumlarınızı bekliyorum
Mehmet Yılmaz Meraklı Üye Katılım 21 Mar 2013 Mesajlar 218 Tepkime puanı 1 3 Eyl 2013 #2 Eş olup olmayacağını yan yana koyarak anlarsın. Dişi kızışmış yuvalık tak kafesine, bir bak girip çıkıyormu, sonrasında erkekle yan yana koyarsın.
Eş olup olmayacağını yan yana koyarak anlarsın. Dişi kızışmış yuvalık tak kafesine, bir bak girip çıkıyormu, sonrasında erkekle yan yana koyarsın.
A armand0 Guest 3 Eyl 2013 #3 Güzel kızışkın bir dişi ama merak ettiğim sizmi seçtiniz yoksa kendisimi seçti aynı kafese koydunuzmu
Güzel kızışkın bir dişi ama merak ettiğim sizmi seçtiniz yoksa kendisimi seçti aynı kafese koydunuzmu
E erdincozn54 Guest 3 Eyl 2013 #4 Ben seçtim ama erkek baya istekli dişinin yanına gitmeye ikisinide aynı kafese alayımmı
E erdincozn54 Guest 3 Eyl 2013 #5 ikisinide saldım yanyana duruyolar ama dişi sanki gagasıyla vuruyo gibi sorun olurmu
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 3 Eyl 2013 #6 Küçük çağlı kavgalar sorun olmaz diye düşünüyorum ama siz yinede gözlemleyin eğer kavgalar artarsa ayırmanızı öneririm bu arada kuşlarınız çok tatlı maşallah eş tutup tutmayacağı hiç belli olmaz tutmaz dediklerimiz tutar tutar dediklerimiz tutmaz
Küçük çağlı kavgalar sorun olmaz diye düşünüyorum ama siz yinede gözlemleyin eğer kavgalar artarsa ayırmanızı öneririm bu arada kuşlarınız çok tatlı maşallah eş tutup tutmayacağı hiç belli olmaz tutmaz dediklerimiz tutar tutar dediklerimiz tutmaz
A armand0 Guest 3 Eyl 2013 #8 Yumurtası olan çiftler bile arada kavga ediyor biraz bekleyin eğer çok büyük kavgalar olmazsa birbirlerine alışmaları için biraz sabretmeniz lazım
Yumurtası olan çiftler bile arada kavga ediyor biraz bekleyin eğer çok büyük kavgalar olmazsa birbirlerine alışmaları için biraz sabretmeniz lazım
Aytekin DOĞAN Emektar Üye Katılım 21 Şub 2013 Mesajlar 1,125 Tepkime puanı 2 3 Eyl 2013 #9 Bence hemen aynı kafese koyup yuvalık takın ikisi de kızışkın eş tutup tutmayacağına onlar karar verir.
Bence hemen aynı kafese koyup yuvalık takın ikisi de kızışkın eş tutup tutmayacağına onlar karar verir.
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 3 Eyl 2013 #10 Kuşlar eş olduktan sonra yuvalığı takabilirsin.
E erdincozn54 Guest 3 Eyl 2013 #11 İkisini aynı kafese koydum kavga etmiyolar oturuyolar ayrı tüneklerde ve yuvalığıda taktım çıkarayımmı
İkisini aynı kafese koydum kavga etmiyolar oturuyolar ayrı tüneklerde ve yuvalığıda taktım çıkarayımmı
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 3 Eyl 2013 #12 Eş olduktan sonra takarsanız daha iyi olur.
E erdincozn54 Guest 3 Eyl 2013 #13 Tamam o zaman çıkartıyorum eş olduklarını nasıl anlıcaz tünekte falan yan yana duruncamı
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 3 Eyl 2013 #14 Öpüşme, kaşıma, yem kusma bu 3ünden 1i veya 3te 3ünün olması eş olduklarının belirtisidir.
E erdincozn54 Guest 3 Eyl 2013 #15 Dişiyi almadan önce erkek kuşla oynuyodum gagasını falan seviyodum yem kusmaya çalışıyodu elime dişiyede yapar inşallah
Dişiyi almadan önce erkek kuşla oynuyodum gagasını falan seviyodum yem kusmaya çalışıyodu elime dişiyede yapar inşallah
S Süleyman Mert DEMİRSOY Guest 4 Eyl 2013 #16 Eğer yavru almak istiyorsanız kuşları salmayın rahatsız etmeyin.2 hafta sonrada yuvalıgı takın.