Teşekkür ederim hepsine inşallah. Sürekli uyuması normal mi peki? Son sorumSağlıklı ve uzun ömürler
Teşekkür ederim hepsine inşallah. Sürekli uyuması normal mi peki? Son sorumSağlıklı ve uzun ömürler
Tahmin ediyorum ki dışarıda çok yorulmuştur o yüzden 1 2 gün halsiz olması normalTeşekkür ederim hepsine inşallah. Sürekli uyuması normal mi peki? Son sorum
Çok çok teşekkür ederim sağolunTahmin ediyorum ki dışarıda çok yorulmuştur o yüzden 1 2 gün halsiz olması normal
Ceresi mavi ama dişi olduğuna emin misinizDişi kuş 4 aylıktan küçük gibi, kuşu kendiniz yıkamayın, koşulları sunun kendisi yıkansın
Sürekli uyukladığı için gözünü kapatırken çektim aslında . Yani tamamen öyle bakmıyor normal bakışını çekip atayım ona göre bir daha yorum yapabilir misiniz ?Hangi şehirdesiniz? Veterinere götürme imkanınız var mı? Son fotoğrafta bakışları biraz kötü gibi.
Ve kafesten çıktı. Sanırım önceki sahibinden de böyle kaçmış baya ustaca bir girişimdi…
Evet, bu fotoğraflarda daha iyi. Kabarıklığının geçmesine çok sevindim. Dışkıları ilk geldiğine göre iyi ama yine sorun var gibi. Çok strese girdiği için olabilir muhtemelen.
Kafesten kendiliğinden çıkıyor çözüm öneriniz var mı acaba? Benden de kaçarsa ölür dışarıdaEvet, bu fotoğraflarda daha iyi. Kabarıklığının geçmesine çok sevindim. Dışkıları ilk geldiğine göre iyi ama yine sorun var gibi. Çok strese girdiği için olabilir muhtemelen.
Kafesiniz muhabbet kuşu kafesi değil miKafesten kendiliğinden çıkıyor çözüm öneriniz var mı acaba? Benden de kaçarsa ölür dışarıda
Muhabbet kuşu kafesi hem de küçük yani büyükte değil. Fotoğraftaki gibi balık gibi çıktı şoke oldum. Telefon elimdeydi onu çekiyordum tam fotoğrafladım daKafesiniz muhabbet kuşu kafesi değil mi
Allah Allah, biraz kilo aldırın şaka maka ciddi bir sorun, özgür ruhluluğunu köreltemeyeceğiniz için başka ne gibi çözümler olabilir bilemedim, ama gerçekten kilo aldırmak mantıklı geldi şuanMuhabbet kuşu kafesi hem de küçük yani büyükte değil. Fotoğraftaki gibi balık gibi çıktı şoke oldum. Telefon elimdeydi onu çekiyordum tam fotoğrafladım da
Kilo aldırana kadar evin bir odasını gözden çıkartmam gerek anlaşılan teşekkür ederimAllah Allah, biraz kilo aldırın şaka maka ciddi bir sorun, özgür ruhluluğunu köreltemeyeceğiniz için başka ne gibi çözümler olabilir bilemedim, ama gerçekten kilo aldırmak mantıklı geldi şuan
Rica ederimde, çok tuhaf gerçekten nasıl başarıyor, benim 2 kuşum var biri diğerinden daha tombik, zayıf olanı göz önüne getirdim imkansız gibi bişeyKilo aldırana kadar evin bir odasını gözden çıkartmam gerek anlaşılan teşekkür ederim
Hocam zaten yeni kafes alın. Kafes telleri çok kötü durumda. Muhabbet kuşları için tehlikeli.Kafesten kendiliğinden çıkıyor çözüm öneriniz var mı acaba? Benden de kaçarsa ölür dışarıda
Yok yok yenisini alacağım zaten en kısa zamanda bu kendi kuşumun eski kafesi mecburiyetten koymak zorunda kaldım streç filmle sardıkHocam zaten yeni kafes alın. Kafes telleri çok kötü durumda. Muhabbet kuşları için tehlikeli.
Yeni kafes alırken tel aralıkları daha az olmasına dikkat edin. Kafes alana kadar özellikle çıktığı yere birşeyler sıkıştırın.
Rica ederimde, çok tuhaf gerçekten nasıl başarıyor, benim 2 kuşum var biri diğerinden daha tombik, zayıf olanı göz önüne getirdim imkansız gibi bişey
Rica ederimde, çok tuhaf gerçekten nasıl başarıyor, benim 2 kuşum var biri diğerinden daha tombik, zayıf olanı göz önüne getirdim imkansız gibi bişey