Hayvansever03
Onursal Üye
Kafes tellerine asın veya kuşa uzatın.Çok teşekkür ederim hocam dışkısını atarım dışkısı normal ama benim kuş sebze meyve yemiyor nasıl alıştırırım
Kafes tellerine asın veya kuşa uzatın.Çok teşekkür ederim hocam dışkısını atarım dışkısı normal ama benim kuş sebze meyve yemiyor nasıl alıştırırım
Tm çok teşekkür ederim birde kuşum kendi dışkısını yemeye çalışıyor ne yapmam lazım kafesinin altına ızgara alıcamKafes tellerine asın veya kuşa uzatın.
Izgara kullanın.Tm çok teşekkür ederim birde kuşum kendi dışkısını yemeye çalışıyor ne yapmam lazım kafesinin altına ızgara alıcam
Çok teşekkür ederim kuşum elime falan geliyor omzumada geliyor sadece az korkuyor elime gelirken o kadar birde kuşum çok su içiyor özellikle vitaminli suyuHayırlı olsun maşallah kuş çok tatlı yavru daha o yüzden tabanda duruyor ve dışkısını yemiyor tabandaki yemleri seçiyordur.
Öncelikle evcilleştirmek için kuşunuzun kafesini sabit bir yere koyun ve hiç değiştirmeyin. Günde 1-2 defa sadece kontrol amaçlı bakın. Elinizi kafese sokmayın. Ne kadar ürkerse o kadar alışması uzun sürer.
Daldarı alın kafesine koyun haftada 2 gün kalsın ve daldarıyı ödül olarak kullanın ilerleyen zamanlarda dal darı ile eğitim yaparsınız. Yavru kuşlar çok sever.
1-2 hafta bu şekilde devam edin vitamin olarak çok sık kullanmayın haftada 2 defa suluğuna yeterli olur. Diğer günler temiz su koyun.
1-2 haftalık süreç geçtikten sonra muhabbet kuşu ele alıştırma olarak forum içerisinde arama yapın orda detayları görüceksiniz. İyi hobiler...