E Emre ERTURK Guest 15 Eyl 2013 #22 Süleyman Mert DEMİRSOY' Alıntı: Önemli değil . Siz bana linki yollayın. Genişletmek için tıkla ... Yok hocam buda olmuyor k.b vaktinizi aldim. En kisa surede atmaya calisicam
Süleyman Mert DEMİRSOY' Alıntı: Önemli değil . Siz bana linki yollayın. Genişletmek için tıkla ... Yok hocam buda olmuyor k.b vaktinizi aldim. En kisa surede atmaya calisicam
S Süleyman Mert DEMİRSOY Guest 15 Eyl 2013 #23 Dediğim gibi yapsanız faceden ekleseniz orda resimleri paylaşıp bende ordakileri indirip buraya yüklesem
Dediğim gibi yapsanız faceden ekleseniz orda resimleri paylaşıp bende ordakileri indirip buraya yüklesem
Hakan ŞAHİN Meraklı Üye Katılım 8 Şub 2013 Mesajlar 296 Tepkime puanı 1 15 Eyl 2013 #28 bnmkide öyle yapıyo ilk günler yarıya kadar geliyodu sonra geri çıkıyodu şimdi resmen içinden geçiyo çıkıyo alttan giriyo öyle yem yiyo acaip bişe
bnmkide öyle yapıyo ilk günler yarıya kadar geliyodu sonra geri çıkıyodu şimdi resmen içinden geçiyo çıkıyo alttan giriyo öyle yem yiyo acaip bişe