Mustafa bayrak
Paylaşımcı Üye
yemler hakkında çok cahilim kusura bakmayın
Bunun çeşitlilik ve aspur oranini siz biliyorsunuz yem çeşitliliği cok ise ve aspur orani fazla ise evet iyiyani iyimi
Estagfrullah bizde deneme yanilma yönü ile gözlem le öğreniyoruzyemler hakkında çok cahilim kusura bakmayın
Estagfrullah bizde deneme yanilma yönü ile gözlem le öğreniyoruz
Bende ilk kuşumda beyaz dari haric digerlerini yemiyir diye tek beyaz dari aliyordum ama yanlismis ne kadar cesitlilik var ise o kadar iyi
%80'i darıdan oluşan bir yem. Quik'in hiçbir ürünü tercih etmiyorum.Sarı darı % 52 kırmızı darı %16 ak darı % 12 soyulmuş yulaf,%9 kanarya tohumu,%5 keten tohumu %3 yalancı safran % 2,5 nijer tohumu % 0,5Günlük
Fakat benim kuşum 4.5 aylık diye aldirmisti petshop 1 yaşına kadar bu yemi yesin dedi yanlışsa hangi yemi alıyım%80'i darıdan oluşan bir yem. Quik'in hiçbir ürünü tercih etmiyorum.
Aynen, bende açık alıyorum ama unutup paket almışım ekmekli çıktılar.Ben Genellikle Açık Satılan Yemleri Satın Alıyorum Onlarda Sıkıntı Çıkmıyor Kapalı Paketler Kötü Oluyor bana Göre Açık Yemler Daha Çeşitli
Görünce yeni yem aldım bu iyi mi sizceKanserojendir. Kesinlikle ayıklanmalı.
Bunlar farklı. Ekmek kırıntısı değil pelet yem büyük ihtimal.benim aldığım. prestige versele laga yeminde de böyle şeyler var
Pelet yem bunlar, ekmek kırıntısı değil. Kuşunuz için sağlıklı olan şeylerden biri.benim aldığım. prestige versele laga yeminde de böyle şeyler var
evetbunlar pelet yem mi
teşekkürler
Daha önce sanırım size yazmıştım aldığınız ürün içeriği vam peleti içeriyor yerlerde sağlıklıdır diye..benim aldığım. prestige versele laga yeminde de böyle şeyler var