Tohumlar sürekli bayat çıkıyor, paketi açtığınız gibi bayat koku buram buram odaya yayılıyor...Kullandığınız yem bu ise çok tavsiye edilmiyor forumda. Ballı olması da cabası.
Tohumlar sürekli bayat çıkıyor, paketi açtığınız gibi bayat koku buram buram odaya yayılıyor...Kullandığınız yem bu ise çok tavsiye edilmiyor forumda. Ballı olması da cabası.
Forumda tavsiye edilmiyor diye yıllardır kullandığım ve beğendiğim markadan vazgeçecek değilim elbet.Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet taze ve güzelKullandığınız yem bu ise çok tavsiye edilmiyor forumda. Ballı olması da cabası.
Tohumlar sürekli bayat çıkıyor, paketi açtığınız gibi bayat koku buram buram odaya yayılıyor...
Yani açıkçası siz dünya düz mü yuvarlak mı tartışması bile yapabilirsiniz. Madem bizim tavsiyelerimiz umrunuzda değil neden konu açıyorsunuz. Gayet bilgilisiniz anlaşılan halledin.Forumda tavsiye edilmiyor diye yıllardır kullandığım ve beğendiğim markadan vazgeçecek değilim elbet.Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet taze ve güzel
Bu marka hakkında ne düşünürsünüz bi ara internette falan baya görüyordum yorumlarıda fazla olumluydu ama tabi yorumları yapanlar sizin kadar Bilgili kişiler olmuyor genelde
Asla tavsiye etmem,market yemi.Gardenmixe bakabilirsiniz
Bu marka hakkında ne düşünürsünüz bi ara internette falan baya görüyordum yorumlarıda fazla olumluydu ama tabi yorumları yapanlar sizin kadar Bilgili kişiler olmuyor genelde
Quik ten bir farkı yok. Tavsiye etmem. Bazı iyi petshoplar ya da tecrübeli üreticilerden yem almak en iyisi. Karışımları kendileri ayarlıyorlar içlerinde renkli granül filan da olmuyorç
İstediğim konuyu açarım ve bilgi veririm sizi ilgilendirmez.Siz de kendinizi dünyadaki herşeyi biliyor zannediyorsunuz.Cidden yazık.Yani açıkçası siz dünya düz mü yuvarlak mı tartışması bile yapabilirsiniz. Madem bizim tavsiyelerimiz umrunuzda değil neden konu açıyorsunuz. Gayet bilgilisiniz anlaşılan halledin.
Quik ten bir farkı yok. Tavsiye etmem. Bazı iyi petshoplar ya da tecrübeli üreticilerden yem almak en iyisi. Karışımları kendileri ayarlıyorlar içlerinde renkli granül filan da olmuyorç
İstediğiniz konuyu açıp istediğiniz yazamazsınız. Ben her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum aksine bilmediğim çok şey var ve bunu söyleyebiliyorum. Siz ise bilmediğiniz veya yanlış bildiğiniz şeyleri inatla dayatmaya çalışıyorsunuz. Yazık.İstediğim konuyu açarım ve bilgi veririm sizi ilgilendirmez.Siz de kendinizi dünyadaki herşeyi biliyor zannediyorsunuz.Cidden yazık.
Hadi ya,demek yazamam.Senin gibi biri mi söylüyor bunu bana?İstediğim herşeyi yaparım sizi asla ilgilendirmez.Mercimek kadar aklınızla bana akıl vermeye çalışıyorsunuz.Şu yazdığınız akla zarar resmen.Benim yaptığım şeyleri kendiniz yapıyormuş gibi göstermeniz çok zavallıcaİstediğiniz konuyu açıp istediğiniz yazamazsınız. Ben her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum aksine bilmediğim çok şey var ve bunu söyleyebiliyorum. Siz ise bilmediğiniz veya yanlış bildiğiniz şeyleri inatla dayatmaya çalışıyorsunuz. Yazık.
Sizi tanımak güzeldi.Hadi ya,demek yazamam.Senin gibi biri mi söylüyor bunu bana?İstediğim herşeyi yaparım sizi asla ilgilendirmez.Mercimek kadar aklınızla bana akıl vermeye çalışıyorsunuz.Şu yazdığınız akla zarar resmen.Benim yaptığım şeyleri kendiniz yapıyormuş gibi göstermeniz çok zavallıca
Forumdan kalıcı olarak uzaklaştırıldınız.Hadi ya,demek yazamam.Senin gibi biri mi söylüyor bunu bana?İstediğim herşeyi yaparım sizi asla ilgilendirmez.Mercimek kadar aklınızla bana akıl vermeye çalışıyorsunuz.Şu yazdığınız akla zarar resmen.Benim yaptığım şeyleri kendiniz yapıyormuş gibi göstermeniz çok zavallıca