Arda Gçe
Paylaşımcı Üye
Onu sonradan farkettik k.bARKADAŞLAR KENDİNİZE OY KULLANAMAZSINIZ, ÜSTTEKİ MESAJIMI OKUYUN LÜTFEN....
KENDİNİZE KULLANDIĞINIZ OYLAR GEÇERSİZ SAYILICAKTIR
Onu sonradan farkettik k.bARKADAŞLAR KENDİNİZE OY KULLANAMAZSINIZ, ÜSTTEKİ MESAJIMI OKUYUN LÜTFEN....
KENDİNİZE KULLANDIĞINIZ OYLAR GEÇERSİZ SAYILICAKTIR
Ama biri kendi oyum o sayılmayacak milkacığın video sunu koysam birde neler olur çok yakışıklıymış milka diye diye kazanırdı xD XDMilka almış başını gitmiş
Birileri yeni hesap açıp açıp oy vermişler bir sürüKuşumu beğenen 15 kisi ama oy yuzde 3 haksızlık var )
20-30 tl lik yem için whatsapptan tanıdıklarına üye oldurup oy kullandiranlar , ard arda üye olup oy kullananlar mı desem? . Bence aynı ip oyları geçersiz sayılmalı ve bu hafta içerisinde üye olanların oyları da geçersiz sayılmalı.Ip adreslerini kontrol ediyorum. Umarım düşündüğüm gibi değildir. Yoksa ilgili kuralı uygularım..
İyi Forumlar..
Çok sinirlendim bende yaptım bir iki tane çünkü cevap alamadım uzun bir süre IP ye bakılsa ne olacak whatsapp tan toplu mesaj atsak kaç kişi dönerde oy atar Farklı IP den son üye olanlar sayılmamalı amaç dışına çıkıyor önemli olan yem değil ki his neyse ben oğluşumun fotolarını sildim diğer mubişlere iyi şanslar20-30 tl lik yem için whatsapptan tanıdıklarına üye oldurup oy kullandiranlar , ard arda üye olup oy kullananlar mı desem? . Bence aynı ip oyları geçersiz sayılmalı ve bu hafta içerisinde üye olanların oyları da geçersiz sayılmalı.
Saygılar. Bence çekilişle verilmeliydi. @umitFB