Yeni aldığımız kuşlarda ishal, yem yememe ya da durgunluk normal ilk bir kaç gün. Yağ sürmeseydiniz daha iyi olurdu. Kuşunuzun ishali için bir miktar haşlanmış patates verin. Fazla olmasın.Hocam bunu cektim
Ekli dosyayı görüntüle 52937
Güncel hali bu şekildeyse ishal sorunu yok. Ortam değiştirdiği için stresten kaynaklı dışkısı değişmiş. Benim erkeği aldığımda da böyle poposu kirlenmişti. 1 haftaya kalmadan düzeldi. Ve de çok güzel bi kuş seçmişsin renkleri şahane. Hemde barut gibide kızgın.Arkadaşlar bugün akşam çektim diskiyi bilen birisi yardımcı olursa hemen tedaviye başlamak istiyorum yeni sahiplenir sahiplenmez kaybetmek istemiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 52926
Çok teşekkür ederim hocam dışkısı normal oldu bugün ilk defa yan yana getirdim ayak atma baş kaşıma felan oldu aynı kafeste tuttum bir müddet geri şuan çıkardım kafesteki oyuncakları felan çıkarayım mi beraber olurken ne zaman birlikte koyayım bunlar içinde bilgi verir misinizGüncel hali bu şekildeyse ishal sorunu yok. Ortam değiştirdiği için stresten kaynaklı dışkısı değişmiş. Benim erkeği aldığımda da böyle poposu kirlenmişti. 1 haftaya kalmadan düzeldi. Ve de çok güzel bi kuş seçmişsin renkleri şahane. Hemde barut gibide kızgın.
Düzeldi hocam dışkısı hareketleri felan sağolun bilgiler içinYeni aldığımız kuşlarda ishal, yem yememe ya da durgunluk normal ilk bir kaç gün. Yağ sürmeseydiniz daha iyi olurdu. Kuşunuzun ishali için bir miktar haşlanmış patates verin. Fazla olmasın.
Eğer amacınızyavru almaksa oyuncakları çıkarın, değilse kalsın.Çok teşekkür ederim hocam dışkısı normal oldu bugün ilk defa yan yana getirdim ayak atma baş kaşıma felan oldu aynı kafeste tuttum bir müddet geri şuan çıkardım kafesteki oyuncakları felan çıkarayım mi beraber olurken ne zaman birlikte koyayım bunlar içinde bilgi verir misiniz
Tahmini ne zaman yavru alabilirimEğer amacınızyavru almaksa oyuncakları çıkarın, değilse kalsın.
Bunu söylemek mümkün değil.. Kuşlar hazır olduklarında çiftleşeceklerdir. Hangi ortam da oldukları da önemli tabii..Tahmini ne zaman yavru alabilirim
Birşey vermeme veya dikkat etmem gereken bir konu var mıdırBunu söylemek mümkün değil.. Kuşlar hazır olduklarında çiftleşeceklerdir. Hangi ortam da oldukları da önemli tabii..
Haftada 2 kez mama yapın, kızıştırcı da ekleyin (tarçın, keçiboynuzu tozu vb.)Ek
Birşey vermeme veya dikkat etmem gereken bir konu var mıdır