İbrahim ÖZALP
Yeni Üye
Çok hareketli kendini tele asmayı çok sever köşesi var ordan inmez şu anlık yerini benimsedi ve seviyor aklımda bulunsun teşekkür ederim
Yavrunun yumurtadan çıktığı ilk gündü. Baba sürekli anneyi yuvadan çıkarıp oynamak istiyordu, yani yuvanın içine girip anneyi taciz ediyordu. (dişinin çıkardığı seslerden durumdan hoşnut olmadığı açıktı)Bunu babanın yaptığını Nasıl öğrendiniz?
Sağolun, zaten o haliyle bırakılır mı? Bunu yapana ne denir bilemiyorum. Ama ben DNA'sal bir şey demedim, baba kopardı parmaklarını dedim. Üstte bunun açıklamasını yaptım.Size cok tesekkur ediyorum onu bu haliyle birakmamişiniz destek olmuşsunuz , annr baba yemedigi belli bu bence dna sal bisey
Malesef kan gördüm, yukarıda izah ettim.bence ana yada baba yapsaydı kafesde yada yavrulukda kan olurdu sizinde dikkatinizi çekerdi büyük ihtimal yada kan durmazdı ölürdü böyle bişey olmadığına göre doğuştandır diye tahmin ediyorum ben
Çok teşekkür ederim..Maaşallah yavrunuz çok büyümüş ve çokta güzel olmuş, güzel bir yaşam alanı yapmışsınızki şuan bu halde emeğinize sağlık.
Tamam pardon..[MENTION=16695]Mert Kalemci[/MENTION] ben sana demedim konu sahibine söyledim kan olayını