O kadar korkma ısırmaz acıtmaz anneyi yuvadan çıkar yavruları al hocamın dediği videoyu çek 10 saniye surmezİnşallah çarpık değildir. Anneleri bırakmıyor alayım, follukta yok dişiyi çıkartamıyorum yuvadan ellerimi koparıyo, ilk fırsatta videosunu paylaşacam
Hocam küçük yavru bariz bacaklar yuvalık tabanı ile paralel duruyor diğer yavru ile arasında iki.gun var Onun bacakları çömelme pozisyonunda benimde tek yavru var bacağı çarpık değil ama sağ bacağı dışa dönün bilek üstünden sanırım anne üstüne çıkıp ilk yumurtadan çıktığında ezdi nasıl mudahele edicem anlamadımYavruyu halı benzeri kaygan olmayan bir zemine koy videosunu çek. Çarpık gibi gelmedi bana.
Olmamisvideo yüklemeyi yeni ögrendim inş doğru olmuştur
Youtube yükle öyle link vervideo görünmüyormu
Bence çarpık bacak hatta geç kalma bir an önce bacakları birbirine yakın olacak şekilde bir süngere geçir bacaklarını geçirdiğin yer çok dar olmasın bacağını sıkmasın ama kangren olur internetde videolar var ac izle hemen yaparken annesi besliyor yattığı yerden beslerbu defa oldu galiba
Zaten çoktan belli olmuş kemikleri tam yerine oturmadan mudaheleedinDaha küçük ama şimddiden belli olurmu ki
Izle bunu bu kanala abone ol gercekden videoları güzel
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Singer gibi el bezleri var temiz bir tane kullanın kemirise yenisini takin ama mudahele etmeniz lazımAnneleri biraz sorunlu süngeri kemirir onu napmam lazım peki