Orhan ERGİN
Meraklı Üye
çok güzel bence, ev için en ideali...
Tesekkur ederim Yusuf Kursat.Hayırlı ugurlu olsun Güle güle kullanin
Ugur Abi cok tesekkur ederim amin.Maşallah. Gökhan kardeşim. Hayırlı olsun.
Tesekkur ederimHayırlı olsun.Güle güle kullanın.
Şimdilik evin içinde bakıyorum ama bakalım ilerisi ne gösterir bilmiyorum gerçekten Vakit bulabilsem başka bir yerde bakacağım ama yoğun oluyorum ve evde olması sanki şu an için daha iyi.Hala ev içinde mi besliyorsunuz Gökhan Bey , benden size tavsiye ev içinde duruyorsa hala bu güzellikler çoğalmadan yer bakmaya başla yoksa çabuk bıkarsın.
Bakalım. Hem yavrulara, hem de anaçların dinlenmeleri için düşündüm bende.çok güzel bence, ev için en ideali...
Sağol kardeşim. Allah sana daha iyilerini nasip etsin.Hayırlı olsun gökhan abim güle güle kullan inş
Sağol Levent Abi. Amin inşallahHayırlı olsun inşallah, kafes yavrularla dolsun taşsın..
Teşekkür ederim.hayırlı olsun içinde güle güle büyüsün yavrucaklar.
Teşekkür ederim. Yavrular yatay kafeste uçabilsinler diye almam şarttı. Kafes plexi korumalı kargo dahil(yemlik, suluk, tava, mamalık) 150'ye geldi.
Tesekkur ederim Yusuf Kursat.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:15 -->-> Daha önceki mesaj 11:15 --
Ugur Abi cok tesekkur ederim amin.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:18 -->-> Daha önceki mesaj 11:15 --
@Ercan YAŞAR Maliyet sorun degil de artik buyuk kafeslerden evde yer kalmadi o yuzden yatay almayi tercih ettim. Hem yatay kanat acmalari icin daha iyi olur diye dusundum. Evden kucuk bir hobihaneye gecersem, salmalar var koyacagim. Bakalim kismet diyelim
Le'Ercan o nasıl laf öyle Para dediğin nedir ki. Senin gibi arkadaşlarım,kardeşlerim olsun 5 kuruş param olmasın Para değil, sen benden daha iyi biliyorsun rahatları önemli. Le(Fransızca olsun dedim ki en azından kaba kaçmasın )Para böyle bişey allah kahretsin
Doğru söylüyorsun Ercan ama şu anda bu benim için ideal. Bende daha önce tel çifthanelerde baktım. Daha canlı, istekli oluyorlar ama evde olmuyor. Dediğim gibi ufak bir yer kurarsam o zaman zaten dediğin gibi olacak. İnşallah seninkiler daha da iyi olurlar tel kafeslerde.aldığın tip çok kullanışlı değil onu demek istedim aslında. ben yavaştan pvc yi bırakıcam. tel salmaya alınca kuşlar bir neşeli bir neşeli anlatamam. kesin kararımı vrdim artık