Ayşe Gül
Yeni Üye
Evet, pek şirin ya. Alışıyor insan hemenden.Maşallah ne şirin şey öle
Sanırım saka kuşu. Türü, hala gizemini koruyor.
Evet, pek şirin ya. Alışıyor insan hemenden.Maşallah ne şirin şey öle
Benim evimde olan kuş gayet güzel uçuyor fakat beslenemiyor. Birkaç gün besleyip bırakacağım. Açmış olduğunuz konunuzda dediğiniz gibi bunlar evcil olabilecek kuşlar değiller. Zaten evde bakma taraftarı değilim.Geçen sene bundan daha küçük bir serçe balkonuma düşmüştü. Ben balkona ekmek ıslattım, su koydum. Kendisi yemiyordu. Ancak annesi gelip besledi, koyduklarımdan yedi. Bir hafta kadar sonra uçtu gitti.. ==> http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/millet-muhabbetkusu-tutar-bize-ya-kumru-duser-ya-serce.23296/
Teşekkür ederim yorumunuz için.Biraz kalsin toparlasin zaten anlarsiniz tavirlarindan sonra ozgurluge kanat cirpar
Çalıkuşuna benziyor. Güzel ötüşü olan bir bülbüldür. Serçe olmadığı kesin. Serbest bırakırsan ölür.
Aynen bu kuşa benziyor. Serçe olmadığı kanaatine vardım zaten. Ama türü konusundaki gizem hala devam ediyor.
Serbest bırakmazsam da evde ölür. Çünkü hareketleri bile muhabbet kuşundan farklı. Evde bakılabilecek bir kuş değil.
Evet buna da benziyor ama tüyleri böyle degil. Acaba yetiskin olunca değişir mi bilemiyorum.bende buna benzettim.
Ama ben göremeyeceğim bu değişimi.Büyük bir ihtimal büyüyünce değişecek.
Evde gösterdiği hareketlerden anlamaya başladım yaşayabileceğini. Sınavımın olduğu sabah sınava giderken saldım. Daha görmedim buralarda. Umarım yaşıyordur. Özleyeceğim.Bende bülbül e benzettim onlar etçil ama kurt ile besleniyorlar genelde inşaallah doğada kalabilecek seviyeye gelmiştir