Ahmed Demir
Onursal Üye
Tek evcil kus mu istiyorsunuzGörselliğini biliyorum da onun dışında mesela evcilleşme yavru alma vs konuşarında bir farkı var mı?
Tek evcil kus mu istiyorsunuzGörselliğini biliyorum da onun dışında mesela evcilleşme yavru alma vs konuşarında bir farkı var mı?
Benim diğer kuşlar çiftleşene kadar cins bir kuş alıp evcilleştireyim dedim. Az önce bir petshop gittim, içeri o kadar havasızdı ki, rainbow için 250 tl dedi, kuş ortada bile yokken... biraz canım sıkıldı ama bir şekilde alacağım kafaya koydum...Tek evcil kus mu istiyorsunuz
Adana mersin taraflarinda rainbow ureten vardi faceden ulasabilirsiniz forumdan arkadasimizin biriside almisti hatta 250 tl show alirsiniz daha guzel olurlarBenim diğer kuşlar çiftleşene kadar cins bir kuş alıp evcilleştireyim dedim. Az önce bir petshop gittim, içeri o kadar havasızdı ki, rainbow için 250 tl dedi, kuş ortada bile yokken... biraz canım sıkıldı ama bir şekilde alacağım kafaya koydum...
Hocam faceden de satan çok ama üreticiyle buluşması bir mesele... Bir de iyice görüp incelemem lazım ondan petshoptan bakıyorum. Show kuşlara 400 dedi bir tane ve bakımdızdı. Acelem yok yavaş yavaş bakıyorum. Sizin tavsiyeniz önemli hocam almadan size sorarım zaten, selamlar.Adana mersin taraflarinda rainbow ureten vardi faceden ulasabilirsiniz forumdan arkadasimizin biriside almisti hatta 250 tl show alirsiniz daha guzel olurlar
Kuslar ureticide sudan ucuz petshop ve aracilarda pahali sattiklari kuslarda guzel degil ureticilerin kuslarinin iyisini alip uretimhane kuran varBir de forumda iyice tecrübe edindim, petshopçu kuşlardan anladığımı çakınca yüksek fiyat çekiyor gibime geliyor
bizimkisi hobi ama hobiyi bile geliştirmek bir mesele... Gerçekten bugün gittiğim petshop'taki kuşlara çok acıdım dökülüyorlardı...Kuslar ureticide sudan ucuz petshop ve aracilarda pahali sattiklari kuslarda guzel degil ureticilerin kuslarinin iyisini alip uretimhane kuran var
hayır hocam tek özelliği görsellik.Görselliğini biliyorum da onun dışında mesela evcilleşme yavru alma vs konuşarında bir farkı var mı?
Görselliği beni cezbettihayır hocam tek özelliği görsellik.
Görselliği beni cezbetti
Neden eğitmek için almıyorsunuz?cezbetmeyecek gibi değil. bende kuş seçerken bir tane rainbow gördüm yerli cins. hala da aklımda. eğitmek için değil de kafeste süs için alsam kesin onu alırdım. anka kuşu gibi çok asil görünüyorlar .
Neden eğitmek için almıyorsunuz?