Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kuluckada temizligi aksatmayin yani yavrular cikinca talas ekleyin sıkca temizligini yapin eger boyle yavrular gelirse malesef eslerde sorun var genlerdeyse yapacak birsey yok anne babada ucamayan tuylerinde anormal olan varmi
Çok teşekkürler sağolun aslinda ilk kuluckada 4 yumurta vardi 4. İle 1. Arasinda 13 gün vardi o yuzden 4.ye bakamadi hiç cikmadi yumurtadan 1. Çıktığı gün öldü 2. Şimdiki hasta yavru 3.de 1 aylikken olen yavru
Acemilik bilgisizlik tabi ki etkili iki yavru buyuttu ciftim ilk kuluckada hic zorlanmadi yipranmadi mamasini hergun verdim cok hizli guzel buyuttuler ikinci kuluckaya basladi disim bakalim bu sefer kac yumurta yavru buyutucek cok korumaci anactir babada cok ilgili sayi olarak fazla yavru olsada bakabileceklerini dusunuyorum insallah tabiki destek mamalarla
Baba elimde birsey oldugunu gorunce delirir kapida bekler mama kuslar yavrular icin cok onemli destek yumurta bebe biskuvisi tuzsuz etimek nane ana malzememdir nanesiz show jumbolar yemezler koku bakimindan cazip geliyor yavrulu ciftimi ne verirsen yerler masallah