blackescape
Yeni Üye
Pardon yanlış okumuşum dal darı ile aspuru bırakın yazdınız sandım.Dal darı ve aspuru azaltın normal yeme geçiş yapsın.
Pardon yanlış okumuşum dal darı ile aspuru bırakın yazdınız sandım.Dal darı ve aspuru azaltın normal yeme geçiş yapsın.
Yem tüketimine ağırlık verin dal darı ve aspurun kırılması kolay diye rahatlıkla kırıyor fakat akdarı ve diğer tohumlara alışması lazım artık, ağırlığınız diğer tohumlar olsun kursak kontrolü yaparsınız yeterli beslenmemiş ise kızıldarı ve aspur takviyesi yaparsınız.Ekli dosyayı görüntüle 48247yemi bu şekilde yapıyor aç kalmasindan korkuyorum
merhaba, kursak kontrolünü nasıl apıyorsunuz? kursağında şişkinlik var mı diye gözle mi inceliyorsunuz?Yem tüketimine ağırlık verin dal darı ve aspurun kırılması kolay diye rahatlıkla kırıyor fakat akdarı ve diğer tohumlara alışması lazım artık, ağırlığınız diğer tohumlar olsun kursak kontrolü yaparsınız yeterli beslenmemiş ise kızıldarı ve aspur takviyesi yaparsınız.
merhaba, kursak kontrolünü nasıl apıyorsunuz? kursağında şişkinlik var mı diye gözle mi inceliyorsunuz?
mobil cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kuşuma dediğiniz gibi yaptım aspur ve darı az olacak şekilde bi yem hazırladım fakat kontrol ettiğimde kursağı boştu bende tekrar darı verdim ne yapabilirim?Yem tüketimine ağırlık verin dal darı ve aspurun kırılması kolay diye rahatlıkla kırıyor fakat akdarı ve diğer tohumlara alışması lazım artık, ağırlığınız diğer tohumlar olsun kursak kontrolü yaparsınız yeterli beslenmemiş ise kızıldarı ve aspur takviyesi yaparsınız.