hocam sizmi satıyorsunuzMevcut yeni yeme düsmüs teksas show jumbo 350 lira
Evet bende kus kendi kuslarım sky blue var disi birde grisi var erkekhocam sizmi satıyorsunuz
hocam peki benim kuş hollanda ona uygun bir erkek bulmam gerek sizden alabilirmiyim? (bu arada kuş beğenmezse değiştirebiliyor muyum)Evet bende kus kendi kuslarım sky blue var disi birde grisi var erkek
Kümesten cikan kusu kesinlikle geri almıyorm prensib im böyle hastalık geliyor vs vs vs ha bunlar yavru kuslar yeni yeme düstü form da dahi fotolarını paylasmyrm iri kuslar 3 kusak öncesi e kadar teksas show jumbohocam peki benim kuş hollanda ona uygun bir erkek bulmam gerek sizden alabilirmiyim? (bu arada kuş beğenmezse değiştirebiliyor muyum)
Tamam abi zaten geri verememde soruyim dedim hangi kuşlar var ırk olarakKümesten cikan kusu kesinlikle geri almıyorm prensib im böyle hastalık geliyor vs vs vs ha bunlar yavru kuslar yeni yeme düstü form da dahi fotolarını paylasmyrm iri kuslar 3 kusak öncesi e kadar teksas show jumbo
Ne istiosun elimde kizgin albino var senin istegine bagliTamam abi zaten geri verememde soruyim dedim hangi kuşlar var ırk olarak
yok abi hemen alamam zatende mrk ettim bikaç aysonra alırım parayok elimdeNe istiosun elimde kizgin albino var senin istegine bagli
Fotoğrafını görebilir miyim gri erkekAklina jumbo kırıgı falan gelmesin orjinal jumbo