Ustam elimden geldiğince temiz bakıyorum. İnan sabahları kendi kahvaltımdan önce onları mamasını, yatmadan öncede farklı karşıımdaki mamalarını hazırlayıp veriyorum. Kafeslerini temizliyor, ilaçlıyorum. Sularını hergün düzenli temizliyorum.Yavruların alt popo tarafına doğru bir karar mı var bana mı öyle geldi foto yanıltmış olabilir? karabenek hastalığını bi araştırın isterseniz
Kahraman hocam dediğiniz Gr Micro alıp mamada kullanmaya başlayayımmı?karabenek hastalığı zaten pislikten dolayı oluşmaz kandan geçer genelde anne veya baba'da taşıyıcılık olabiliyor. Hastalığı araştırmanızı ve yavrularınız ile kıyaslamanızı tavsiye ederim gelişme süreci ile ilerleyen ve kursağı dolu sindirim sorunu olmayan yavruların ani ölümü ile sonuçlanan bir hastalıktır. Hastalık için tedbir olarak kuluçka dönemlerinde mamalarına haftada 2 kere Gr Micro kullanıyorum şu güne kadar rastlamadım şükür. Ama bu hastalıktan canı yanan çok kişi oldu çevremde bilginize
Kahraman hocam yavru 4 olmuş bu aradaKahraman hocam dediğiniz Gr Micro alıp mamada kullanmaya başlayayımmı?