Klima kullanıyorsanız düşüktürSıcaklık 21 ama nem bir bilgim yok
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klima kullanıyorsanız düşüktürSıcaklık 21 ama nem bir bilgim yok
Hayır Hersey yerli yerinde onla ilgili bir sıkıntı yok bence bir hastalık var ama cozemedimKlima kullanıyorsanız düşüktür
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende düşündüm ama ortamı nası nemlendirebilirim ki ayrıca bence sabah okulda oluyorum bakıyorum ölmüş o arada kuruyor olabilirBencede yavrular kurumuş gibi ortam çok nemsiz kuru olabilir geçmiş olsun
Kuşları bulunduğu odada bir kovaya su koyun o şu nemlendirir odayiHocam bende düşündüm ama ortamı nası nemlendirebilirim ki ayrıca bence sabah okulda oluyorum bakıyorum ölmüş o arada kuruyor olabilir
Tamam onu yaparım peki ilaç yavrulara ağır gelmiş olabilir mi?Petek varsa bardakla su koyun ya da bez islatip üzerine serin
İlaçlar konusunda bir fikrim yok Selçuk Usta bilgi verir inşaallah yanlış yönlendirme yapmak istemem ortada bir can varTamam onu yaparım peki ilaç yavrulara ağır gelmiş olabilir mi?
Kesinlikle umarım iyi olurlarİlaçlar konusunda bir fikrim yok Selçuk Usta bilgi verir inşaallah yanlış yönlendirme yapmak istemem ortada bir can var
Ne ilacı kullandınız kiTamam onu yaparım peki ilaç yavrulara ağır gelmiş olabilir mi?
Cere normalAyrıca bir dişi kuşumun çeresinin rengi çok ilginç daha önce solunum hastalığı ve çok defa mantar geçirdi hiç kur yapmayan tek çiftim çeresi sizce normal mi? Ekli dosyayı görüntüle 22423
Tamamdır teşekkür ederim çok hasta olan bir kustuda sanki çevre rengi biraz turuncu gibi geldi ondan tesekkur ederimBen anormallik göremedim
Çünkü açlar ama yem yiyemiyorlar. Biran önce cocsigell başlayın.Ve ilginç bir detay alakası varmı bilmiyorum ama nası başarıyorlar bu çift hergun akıllı yemligin alt hazinesini kırılmamış yem ile tepeleme dolduruyor
Aspur yiyorlar sadece ve mamayi eksik etmiyorum kafesten annenin kursağı dolu cocsidioz dediğiniz hastalık cifthanenin öteki tarafına (temas yok hayvanlar arasında) geçebilir mi?Çünkü açlar ama yem yiyemiyorlar. Biran önce cocsigell başlayın.