Yaralanan yavru kus

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GözdeGB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben serinyayla beslemeye çalışırken bile ağzını açmıyordu. Her tarafı ıslandı ama o yemedi.

Yarası bu. Ama ben açlıktan öldüğüne eminim. Çünkü kemiği çok belirgin. Yani yem kırmayı bilen bi kus nasi ac kaldı? Ben 2 günde bir mama da yapıyordum. Kendini kardeşlerine başlatıyordu. Oysa 30 günlükken yem kırmayı öğrenmişti. Aklım almiyor
Daha sıkı bir gözleme alın kuşlarınızı yem kırabiliyorsa aç kalması anormal yarasıyla alakası yok ölmesinin çarpmanın etkisi ve aç kalması etki etmiştir başınız sağolsun tekrardan :(

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dışkısı nasıldı? Büyük bir ihtimal dışarıda kaldığı için korkup strese girmiştir uçarken bir yerlere vurmuştur o travmayla da ölmüştür, yem kırıp yiyebilen beslenen kuş kolay kolay aç olsa da ölmez muhakkak yerdi. Başınız sağolsun üzüldüm.

Ama sabah öyleydi korkusu 12 saatte geçmezmiydi? Çok Uzuldum ya. Bu 2.yavrum ölen. Benim ne yapmam lazım bilmiyorum. Bilen bilir o kadar da düşkünüm. Elimden geleni yapıyorum. Nasi öluyorlar

Ama sabah öyleydi korkusu 12 saatte geçmezmiydi? Çok Uzuldum ya. Bu 2.yavrum ölen. Benim ne yapmam lazım bilmiyorum. Bilen bilir o kadar da düşkünüm. Elimden geleni yapıyorum. Nasi öluyorlar
Pek stresten öldüğünü düşünmüyorum yem yemesi ile ilgili bir sorun olabilir üstüne de çarpmaya bağlı travma bence o yaralanmayı göz önüne alırsak kötü bir kaza geçirdi ve ondan sonra da yemek dahi yemedi travma ile birlikte bu da onu ölüme sürükledi oysaki bu yavru çok da güzeldi çift renk yanak lekesi ile

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen istemsizce kayıp vermek gerekir tabii her kayıp da bir tecrübe oluyor bu sayede önlem almış olabiliyorsunuz bazı kuşlar günlerdir korkabilir bu ona bağlı.

Bazen istemsizce kayıp vermek gerekir tabii her kayıp da bir tecrübe oluyor bu sayede önlem almış olabiliyorsunuz bazı kuşlar günlerdir korkabilir bu ona bağlı.
Şuan nasi bi önlem almam lazim? Ben bu ölümden ders çıkaramadım çünkü.

Kafesin kapısı vs her yeri kapalı. Nasıl çıktığını bile bilmiyorum. Bilen bilir bir keresinde tellerin arasından yarıya kadar dışarı çıkmıştı. Öyle çıkabilme ihtimali var sadece. Başka türlü çıkamazdı. Ki ben sabah uykumdan kalkıp yemeleini sularını tazeleyim uyuyup bi kaç saat sonra tekrar kontrol eden biriyim. Dışarda en fazla 3 saat kalmıştır.
Ne zaan Aç olduğunu hissetsem önüne yem koydum. Yemedi mama yaptım yemedi serinyayla vermeye çalıştım. Daha ne yapabilirdim. Bilemiyorum

Kafesten çıkmak için uğraşırken içinde bir organına zarar vermiş olabilir buda ölüme yol açmıştır başınız saolsun benimde bir yavrum oldu bugün o kadar özenmemize rağmen böyle şeyler olabilir

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri