O
Onur TEKİN
Guest
Bence de havalar ısınınca gönderilmesi daha mantıklı. Belki de sizin bulunduğunuz ildeki birine çıkar. Veya kendisi gelip alma imkanı vardır gelir alır.
Satici arkadas kusun ayaklarina bot, uzerine kislik kaban icinede iclik felan mi giydirip yollamis Bu isler tamamen sans isi ne zaman ne olacagini kimse bilemez.. Kis ayinda ben sahsen kus hediyesi kazanacak olan arkadaslardan ankara disi olan cikarsa pek gonderme taraftari degilim acikcasi.. Nisan-Mayis aylarinda kendilerine borcumuz olur o vakit gondeririz.. Yada kus istemeyip bravo 302 cuval yem isterlerse o sekildede hediyelerini temin edebiliriz..
Sıkıntı yok kazananların kuş u o an itibariyle rezerve edilmiş olacak
Bence strese gerek yok ortada kesin bir şey yok kazanan yarışmacının 2 tercihi var ya kuşu alacak(nisan-mayıs ayında) yada yem olay bu illa kuş kazanan yarışması yem alacak diye bir zorunluluk yok
ercan bey hediyeler bana verilsin sorun çözülür dediklerinizde halısınız
Orta da bir stres de yok murat. sadece düşünce mi belirttim senin gibi.
ercan bey itiraf edeyim daha hediyeleri bile okumadım Paşaya nisan mayıs gibi zevce alacağız yüksek ihtimal
Bilmiyorum bence baştan düşünülmeliydi.Bekleyen tabi ki bekler. Benim bir beklentim yok açıkcası yarışmadan. Yalnız arkadaşlar çok hevesli ve istekliydi. Onları düşündüm ben sadece. Dediğim gibi zamanın da belirtilseydi ve düşünülseydi daha iyi olurdu. Yoksa bende karşıyım soğuk havalar da hayvanların yollanmasına.
hatırlarsanız sizle konuşmamızda bile evet nisan ı beklerim sizden kuş almak için dedim. Ben istanbul a dönerken kango tarzı araç kiralayacağım mesela sırf otobüsün altında gitmesinler diye.
Ama dedim ya baştan düşünülseydi bu konu.
Ercan Bey kendi adıma yanlış bir ithamda bulunduysum kusuruma bakmayın. Sizde haklısınız , ben sadece fikrimi söylemek istedim.
Saygı ve Sevgilerimle..