Gokhan ERKAN
Onursal Üye
Teşekkür ederim. Açınca resmini paylaşırım. Diğer yem bitmedi daha.hayırlı olsun yemi açınca sana zahmet bir foto koyarmısın ben de natural king kullanıyorum kıyaslama yapıcam da
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:32 -->-> Daha önceki mesaj 08:27 --
Sağol Cihan teşekkür ederim. En başta paylaştım resmi. Zaten sizin ortaklaşa alacağınızı bildiğim için bilgileri paylaştım. Dost'un bu parti yem s.k.t. Mayıs 2015. Akyol'un da kargo alıcıya ait. Bende daha önce alışveriş yaptığım yer olan MyBestPetShop tan aldım. Sorunsuz geldi. Benimkinin s.k.t 01.2016 Şunu da öğrendim yeni gelecek partiler 135-138 TL civarı gelecekmiş. Doğru yalan bilmiyorum, duyduğum.Gökhan kardes hayırlı oldun,bizde ortak alacaktık,malum kargo parası Paylaşım olunca pahalıya geldi,dost petshop SKT tarihi yakınmıymış?sizin aldığınız yemi bir ara foto paylaşırmısınız.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:33 -->-> Daha önceki mesaj 08:32 --
Umur sizin dükkan neresi Fiyatlar ne kadar sizde? Bilseydik senden alırdık. S.k.t nedir o çuvalın?
Bende de var
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:34 -->-> Daha önceki mesaj 08:33 --
Bildiğim kadarıyla 5 kiloluğu yok. Yarım, bir, yirmi ve yirmi beş kilolukları var benim bildiğim.bende bunun yarım kiloluk olanını kullanıyorum ama cabuk bitiyo. 5 kiloluk olani varmı bu yemin.