Serkan ERKAN
Onursal Üye
Masallah cok iyiymis .Allah nazarlardan saklasin.
Ben bişey anlamadım dediğinizdenNiye bu kadar değiştirme ihtiyacını hissettiniz. Ben gerçek görüntüsünü görmeyi tercih ederdim. Birde yan cepheden görelim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neyi değiştirmişim anlamadım.gerçek görüntüsü derken ne anlatmak istiyosunuz bunuda anlamadım.Niye bu kadar değiştirme ihtiyacını hissettiniz. Ben gerçek görüntüsünü görmeyi tercih ederdim. Birde yan cepheden görelim.
Arkadaş tahminimce resimle oynanmış diye düşündü Kuşun orijinal resimleri bu. [MENTION=8114]salahattin[/MENTION] Vasıflı ve iri bir ırk bu. Yandan da çeksen böyle, önden de.neyi değiştirmişim anlamadım.gerçek görüntüsü derken ne anlatmak istiyosunuz bunuda anlamadım.
Maşallah. Tüyü kadar ömrü olsun.
Dedektif gibi mübarek. Maşallah
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşşallah.. Harika görünüyor
Maasallah.Boyle bir guzellige nasil sahip olabiliriz...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah
tüm iyi dileklere çok teşekkürler sağolunMaşallah çok güzel ömrü uzun olsun.
Masallah cok iyiymis .Allah nazarlardan saklasin.
teşekkürler daha iyileri sizlerin olsunMaşşşaallah tosuna
estağf. fatih bey teşekkür ederim yorumunuza sağolunDirekt referans olacak bir kuş bu.
Buraya ilan verenler resme baksınlar ona göre fiyat çeksinler, üst vasif uzay çağı vasfı diye yazmadan karşılaştırma yapsınlar bence. Ben de dahil
Fatih Çevik
zor bu iş gökhan bey valla bazen çok yoruluyorum dıyecek yapcak bişey yok.Arkadaş tahminimce resimle oynanmış diye düşündü Kuşun orijinal resimleri bu. @salahattin Vasıflı ve iri bir ırk bu. Yandan da çeksen böyle, önden de.
Çok çok iyi anlıyorum Berkay Bey. Aynı şeyleri bende İstanbul'da yaşıyorumzor bu iş gökhan bey valla bazen çok yoruluyorum dıyecek yapcak bişey yok.