Öncelikle herkese selamunaleyküm hayırlı akşamlar. Yavru muhabbet aldığım bi kişi vardı 1 kere. Aradan 4-5 ay geçmiştir. Sonrasında sömestr'dan geldiğimde neyapıyım ne ediyim derken garsonlukta tecrübem vardı fakat üniv. dolayısıyla part time iş oturtamadım bir türlü. Sonra bu petshop sahibi olan abinin yanına gidip boş gün ve boş zamanlarımda buraya gelip çalışmak istediğimi söyledim ve reddetti. Sonrasında bi Fuse Tea aldım ziyaretine gittim reklam yapmak gibi olmasın
2 gün daha gittikten sonra geçen perşembe günü son gidişimde dükkanda tadilat vardı ve yapıştım işin ucundan süpür sil su getir götür pimapencilere yardım et derken 4 gündür okuldan sonra ve boş günlerimde yanına gidiyorum 5-10-20 neyse harclığım cıkıyor. En azından sigara-yemek param diyelim. Yavaştan tecrübe de edinmeye başladım ve yakın zamanda onun da yani artık ''benim çalıştıuğım'' dükkanın resimlerini çekip burada tanıtımını-satışını yapmayı düşünüyorum. En azından ona gene bir katkı sağlarım. Hollanda-İngiliz kırması üzerinde 12 sendir çalıştığını da belirtmek isterim. Okuyan gözlerinize sağlık ve zaman ayırığınız için teşekkür ederim.
Sattığı Hayvanlar; Muhabbet Kuşu, Kanarya, Hint Bülbülü, Sultan Papağanı, Tüm Balık Çeşitleri(Neredeyse), Tavşan, Köpek, Kedi.

Sattığı Hayvanlar; Muhabbet Kuşu, Kanarya, Hint Bülbülü, Sultan Papağanı, Tüm Balık Çeşitleri(Neredeyse), Tavşan, Köpek, Kedi.