Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Ölen kuşların damaklarına bakar mısınız peynirimsi lezyonlar veya yara benzeri Anormallikler var mı ? Kadavra incelenmesi aslında önemlidir.
Bahsettiginiz terimleri anlayamadım abi. Ama bu iki kuşta göğüs sivriliği kesinlikle yok. Kilosu gayet yerinde ve formu yüksek kuşlardı. Ama sarı olanda ishal vardı dün. Bugün sonuç bu. Yalnız dün 2 adet hasta kuşumu daha ayırdım. Hatta ishal fotograflarini paylastim. Dün akşam sulugun birine bol elma sirkesi, diger suluga bol vilmectin damlattım. Bugün dışkıları katılaşmıs gibiydi. Fotograf cekmeyi unuttum. Yarın gonderecegimÖlen kuşların damaklarına bakar mısınız peynirimsi lezyonlar veya yara benzeri Anormallikler var mı ? Kadavra incelenmesi aslında önemlidir.
13-14 damla falan attım elma sirkesi. Vilmectin 5 damla falan. Onu kullanmam artık. Dediginiz gibiyse.. bu akşam vilmectin koymadım zatenBol derken ne kadar bol ? Ayrıca Vilmectin suya katılmaz yağ bazlı olduğu için suda çözünmez ( Yani suda eşit oranda dağılmaz ) onun için Enseye damlatılarak uygulanır. Ölümlerin refleksiyle ilaçları dozunu aşarak vermeyin kaş yapayım derken göz çıkarmayın.
Truflucan şurup, tetramezatin, biteral 250 mg, vilmectinŞuan elinizde hangi ilaçlar var ?
Tedaviye dediginiz gibi basladim dün akşam. Şuan ölü yok. Abi bisey merak ettim. Bu ishal problemi yemden kaynaklı olabilirmi.? Yem cuvalini inceledim. Kelebeklenme gördüm. Bide icinde seffaf renkte kucuk canlılar geziniyordu.Elle besleme mamanız varsa ishal olduğu belli olan kuşları elle besleyin. İlaç uygulamalarını önce en sağlıklı görünen kuştan başlayın.
son tedavilerden bir sonuç geldimiSelçuk abi ne diyosun bu yem konusu hakkında varmı bi fikrin abi
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim abi. Gerekli dezenfekte yapıldı. Çok yardımın oldu çok ilgilendin abi cok tesekkur ederimDüzelmelerine sevindim.. ama dezenfekteyi ihmal etmeyin. Yine nüksedebilir hastalık.. geçmiş olsun.