ugur_yalcinn85
Yeni Üye
Geçtiğimiz ay bir şirketle hindistan turuna giden arkadaşım tatil dönüşünde bana 5 litre su getirdi. Görünürde bildiğimiz su aslında. Bu arada bu arkadaşım benim hobi amaçlı üretim yaptığımı biliyor. Suyu bana verdi ve bunu kuşlara 1 er gün ara ile 2 defa vermemi söyledi. Suyun ne suyu olduğunu sorduğumda bana Hindistana bağlı srinagar kentinden aldığını ve orada üretimde kullanıldığını söyledi.
Aldığı kişi şunları söylemiş;
1-Hasta kuşlara verme (tüğ döken, ishal, çeşitli solunum hastalıkları bulunan ve kalp rahatsızlığı olan kuşlar vb. gibi)
2-Bir buçuk yaşından büyük kuşlara
3-Bir gün ara ile sadece 2 kere. Olmazsa ısrarcı olma
4-Kuşları belirli saat susuz bıraktıktan sonra ver. Böylelikle hemen içerler ve etkisi azalmaz.
Valla bana mantıklı geldi ve verdim. Aylardır ayrı ayrı tüneklerde duran çiftim bugün baktığımda birbirlerini kaşıyorlardı. Bence işe yaradı. Denemek isteyenler özelden mesaj atabilir
Aldığı kişi şunları söylemiş;
1-Hasta kuşlara verme (tüğ döken, ishal, çeşitli solunum hastalıkları bulunan ve kalp rahatsızlığı olan kuşlar vb. gibi)
2-Bir buçuk yaşından büyük kuşlara
3-Bir gün ara ile sadece 2 kere. Olmazsa ısrarcı olma
4-Kuşları belirli saat susuz bıraktıktan sonra ver. Böylelikle hemen içerler ve etkisi azalmaz.
Valla bana mantıklı geldi ve verdim. Aylardır ayrı ayrı tüneklerde duran çiftim bugün baktığımda birbirlerini kaşıyorlardı. Bence işe yaradı. Denemek isteyenler özelden mesaj atabilir