Mustafa Yildiz
Meraklı Üye
Seba Kafes Kredi kartimi istiyor yoksa kapida odeyebiliyormusun
Seba Kafes Kredi kartimi istiyor yoksa kapida odeyebiliyormusun
arkadaki kaplama ne diye geçiyor birde şu pvc lerde yeşil arkalık oluyor o ney ve salma için projeyi atarsan sevinirim bende yapıcam aynısını tahtaları özel kestirdin dimi marangoza felan
Bende böyle şey yapıcam önce 82 x 40 2 tane ve 3 tanede 86 x 40 kestircem mdf lam ondan yapıcam eğer kuşları çoğaltırsam ben salma şeklinde yapıcam 85 lik tel alıcam ortadan bölmeli ve bölücem gerekirse birde yuvalıkları yandan mı taksam yoksa tele mi taksam karar veremedim yandan takarsam delik kestircem yuvalık takıcam veya tele direk takcam sence hangisini yapım ?
Bitince resimlerinizi kesinlikle bekliyoruz
çok muntazam duruyor ellerinize sağlık.gerektiğinde 85in ortasına tel atılabilecek şekilde olmuş.
ön tel yerine küçük delikli bahçe teli deneyen oldumu?
çok muntazam duruyor ellerinize sağlık.gerektiğinde 85in ortasına tel atılabilecek şekilde olmuş.
ön tel yerine küçük delikli bahçe teli deneyen oldumu?
Salmamım son hali ufak sayılır ama şimdilik idare eder diye düşündüm. Eşleri ayırmak ve yeni gelecek olan (inşallah) yavruları koymak için.
toplam maliyeti yazarmısınız rica etsem? suntalara para vermemişsiniz.versek ne kadar maliyeti olur.
valla suntalara evet para vermedim hazır kesilmiş dolap rafları vardı onları kullandım. kesilmiş alsanız 50 tl tutmaz sanırım bir mobilyacıda kestirip siz toplarsınız. 5 parça sunta sonuçta.
teller de 12 tl den 24 tl buna benim sadece civata vs ile 30 tl gibi maliyetim oldu.
Yani elimde olan malzemeyi değerlendirdim.