K kartall82 Guest 22 Ocak 2014 #21 maşallah gri yavrulara bayıldım arayıpta bulamadığımdan ama uzaktasınız malesef :-(
Yağız YAĞCI Meraklı Üye Katılım 26 Nis 2013 Mesajlar 365 Tepkime puanı 0 23 Ocak 2014 #22 Berrin YASMİN' Alıntı: maşallah allah nazarlardan korusun. Genişletmek için tıkla ... Sinan ÇELİK' Alıntı: Maşallah kuşlarına Genişletmek için tıkla ... Tenshi' Alıntı: maşallah pek sevimliler ve güzeller Genişletmek için tıkla ... Aşkın TOSUN' Alıntı: Maşallah renkleri çok güzel Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaşlar sabırla bekleyen arkadaşlarada nasip etsin bu güzelikleri Tugay GÖKÇE' Alıntı: maşallah gri yavrulara bayıldım arayıpta bulamadığımdan ama uzaktasınız malesef :-( Genişletmek için tıkla ... teşekkürler aradığınızı bulmadınız dileğiyle
Berrin YASMİN' Alıntı: maşallah allah nazarlardan korusun. Genişletmek için tıkla ... Sinan ÇELİK' Alıntı: Maşallah kuşlarına Genişletmek için tıkla ... Tenshi' Alıntı: maşallah pek sevimliler ve güzeller Genişletmek için tıkla ... Aşkın TOSUN' Alıntı: Maşallah renkleri çok güzel Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaşlar sabırla bekleyen arkadaşlarada nasip etsin bu güzelikleri Tugay GÖKÇE' Alıntı: maşallah gri yavrulara bayıldım arayıpta bulamadığımdan ama uzaktasınız malesef :-( Genişletmek için tıkla ... teşekkürler aradığınızı bulmadınız dileğiyle