Tüy döneminde halsiz olması normal. Yine de video ve dışkı resmi paylaşın görelim. Protein ve b kompleks desteği vermelisiniz bu süreçte. Haşlanmış yumurta mesela haftada 3 kezTüy dökümünde 2 hafta olacak ve çok halsiz sabahları enerjisi yüksek ama öglenden sonra sürekli uyku modunda kabarıp gözünü kapatıyor lütfen yardım edin
Tüy döneminde halsiz olması normal. Yine de video ve dışkı resmi paylaşın görelim. Protein ve b kompleks desteği vermelisiniz bu süreçte. Haşlanmış yumurta mesela haftada 3 kez
Yok kusma ögürme olmuyor ama sanki uzun sürdü bu süreç gibi 20 sinden bu yana 15 gün oldu tüy döktü bi durdu şimdi yine sabah başlamış bugün haşlanmış yumurta verdim . B vitamini damlatıyorum suyuna 2 gün birMuhtemelen tüy sancısından kaynaklı ama yine de dışkı da paylaşın. Kusma öğürme falan yok dimi ?
Bide probiyotik aldım karadeniz petshoptan onu suyuna ne kadar zaman da damlatayımB kompleks ve yumurtayı ayrı günlerde ikşsini de gün aşırı verin. Yarım suluğa 4-5 damla katmanız yeterli olur.