Tecrübesiz erkek muhabbet kuşu

Ben de bu sabah dişi ve erkeğin çiftleşemesini bozdum 3 defa.

Ustam çok fazla üretim deneyimim yok ama sadece bildiğimi aktarmak istiyorum. Yumurtlamaya başlamış çiftler bi kere yumurtladıktan sonra durdurmak imkansız gibi bişey. Senin takım yavruları yeme düşürüp bidaha yumurtlama derdinde. Ayırmadan olmaz valla o iş

Ustam çok fazla üretim deneyimim yok ama sadece bildiğimi aktarmak istiyorum. Yumurtlamaya başlamış çiftler bi kere yumurtladıktan sonra durdurmak imkansız gibi bişey. Senin takım yavruları yeme düşürüp bidaha yumurtlama derdinde. Ayırmadan olmaz valla o iş
Biliyorum hocam zaten 🙂, 4 yavrunun en küçüğü 3 gün sonra 30 günlük oluyor. Yani max. 10 güne bütün yavrular yeme düşecek. Yeme düştüklerinde çıkaracağım yuvalığı, mümkün olduğunda bozuyorum çiftleşmelerini de hiç yumurtlamasın. Yumurtlarsa alacağım yumurtasını başka çiftin altına koyacağım.

Biliyorum hocam zaten [emoji846], 4 yavrunun en küçüğü 3 gün sonra 30 günlük oluyor. Yani max. 10 güne bütün yavrular yeme düşecek. Yeme düştüklerinde çıkaracağım yuvalığı, mümkün olduğunda bozuyorum çiftleşmelerini de hiç yumurtlamasın. Yumurtlarsa alacağım yumurtasını başka çiftin altına koyacağım.

Hocam senin yaşadığını yaşamak isteyen bir sürü insan var [emoji3] çiftleşsin yavrucaklar yapma [emoji23][emoji23]

Hocam senin yaşadığını yaşamak isteyen bir sürü insan var [emoji3] çiftleşsin yavrucaklar yapma [emoji23][emoji23]
Hocam dişi kuşun ilk kuluçkası, baya kilo vermişti başta. Erkek ile de sorun yaşamıştı ilk başlarda. Beslenmesi de iyice bozulmuştu, neredeyse tek başına besledi tüm yavrularını. Dinlendirmek istiyorum.

Şu an aksine o daha kızışık halde erkekten. Üstüne bir de acayip agresif. Kuşu 1 Eylül'de 3 aylıkken almıştım, sanırım İkizler burcuymuş.
Elimden, omuzumdan inmeyen, oyunlar yapan kuş 2 tane yumurtladı diye elimin üzerine yapışıp paramparça ediyor şimdi😅 Kuluçka dönemi ve sonrasında aslan kesiliyorlar, hep aynı.

Benim erkek çıkamıyor hala üstüne, dişide de yumurta var gibi büyüm ihtimal boş çıkacak ilk kuluçkası

Hala durum aynı ustalar, erkeğin her kur yapışında dişi kuyruğunu kaldırıyor ama erkek çıkamıyor üstüne. 1 haftadır durum aynı böyle. Zamana bırak dediler daha ne kadar bırakacaz. Özel ders aldıracam erkeğe artık az kaldı [emoji23]

Kardeşim erkeğin çok güzel maşallah dişinin biraz daha hazır olmasını bekle erkek gerisini halleder @alph dostum senin zaten ilk kuluçkan burda milletin yorumuna yorum katarak bilgi mühendisliği yapma sana zahmet
Herkes kendi tecrübesine ve bilgisine göre yorum yapıyor, kimsenin bilgi mühendisliği yaptığı yok. Yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim arkadaşlar :) yanlış bir bilgi ya da fikir öne sürüldüğünde forum moderatörlerimiz tarafından gerekli uyarı yapılıyor..

Herkese iyi forumlar..

Benim erkek çıkamıyor hala üstüne, dişide de yumurta var gibi büyüm ihtimal boş çıkacak ilk kuluçkası
Kader ortağız dişi 2 haftadır 1 kere kuyruk kaldırdı fırsat bu fırsat oğlum dedim çıkmadı üstüne bide huyları var ortam sesi açmayınca istek gelmiyor hayvana :D

Kader ortağız dişi 2 haftadır 1 kere kuyruk kaldırdı fırsat bu fırsat oğlum dedim çıkmadı üstüne bide huyları var ortam sesi açmayınca istek gelmiyor hayvana :D

Benim dişi kudurmuş durumda her zaman o kuyruk kalkıyor ama oğlan çıkamıyor üstüne [emoji23]

Herkes kendi tecrübesine ve bilgisine göre yorum yapıyor, kimsenin bilgi mühendisliği yaptığı yok. Yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim arkadaşlar :) yanlış bir bilgi ya da fikir öne sürüldüğünde forum moderatörlerimiz tarafından gerekli uyarı yapılıyor..

Herkese iyi forumlar..

Ustam bu tecrübesiz erkeğe ne yapacaz, 1 haftadır çıkmayı deniyor çıkamıyor. Dişide aşırı kızgın, kızgınlığı gitmeden tecrübeli bi erkek mi getirsem

Ustam bu tecrübesiz erkeğe ne yapacaz, 1 haftadır çıkmayı deniyor çıkamıyor. Dişide aşırı kızgın, kızgınlığı gitmeden tecrübeli bi erkek mi getirsem
Zaman gerekiyor, öğrenecek. Tecrübeli erkek alırsan da olur.

Bi foto atar mısın kuşların bakıyım bi

c3387544f8c6a86515e5b10e5e2b5fde.jpg

Bu bugünden, en son ben alıp koyacam dişinin üstüne [emoji23]

Erkek dişiden iriymiş sorun yok bende de öyle oldu ayağı attı çıkamadı sabır rahatsız etmedimizz sürece erkek hazır oldugunda affetmeyecek

üstüne çıkamayanı, istemeyeni vs ayrı. Siz bir de yavruları varken sürekli çiftleşmeye çalışan çiftleri bir düşünün... 🤦🏻‍♀️

Geri