Tecrübesiz erkek muhabbet kuşu

Ufuk Tosun

Meraklı Üye
Geçen günde böyle bi konu açmıştım, erkek 3 gündür çifleşmeye çalışırken ya üstüne çıkmaktan korkuyor yada tek ayağını atıp bekliyor. Zamana bırak dediler bıraktık işte bekliyoruz da 3 günde de deneye deneye öğrenemedi bi türlü. Böyle erkekler sonradan öğreniyor mu yoksa değiştirmek mi gerekiyor

Bu olay bana kalırsa tecrübe değil de baskinlıkla alakalı bir süre ayır bence kizisan erkek affetmiyor

Geçen günde böyle bi konu açmıştım, erkek 3 gündür çifleşmeye çalışırken ya üstüne çıkmaktan korkuyor yada tek ayağını atıp bekliyor. Zamana bırak dediler bıraktık işte bekliyoruz da 3 günde de deneye deneye öğrenemedi bi türlü. Böyle erkekler sonradan öğreniyor mu yoksa değiştirmek mi gerekiyor
zamanla öğrenir.dişi izin veriyor mu

Bu kızışma ile veya kuşlar ile alakalı değil. Zamanla yerine oturur bu beceriler. Kimisi doğuştan becerikli olur, kimisi olmaz. Örnek olarak benim erkek kuşum ilk çiftleşmelerinde dişi eğilene kadar ayak atmazdı, şimdi çiftleşmek istediği zaman direkt ayak atmaktan çekinmiyor. Zamana bırakacaksınız.

Arkadaşlar öncelikle yazdıklarınız için teşekkürler. Erkek efsane bi erkek asla dişinin peşini bırakmaz, kanadına dokunur kuyruğuna dokunur. Dişi nereye erkek oraya. Erkek çok baskın yani. Dişide bu erkeği kendisi seçmişti. Salmaya attığım gibi bu erkek gelmişti dişinin yanına o anda da dişi kuyruk kaldırmıştı üstünde duramamıştı erkekte. Anlaşmalarında hiç sıkıntı yok. Erkek dişiye sürekli kur yapıyor dişide karşılık veriyor ama gel gelelim erkek dişinin üstüne çıkmayı beceremiyor [emoji1] bir çok kez denedi hiç cesaret edemedi çıkmaya. Bi kerede de tam çıktı ikiside düştü. Tünekler tahta tünek ve sağlamlar.

Kardeşim erkeğin çok güzel maşallah dişinin biraz daha hazır olmasını bekle erkek gerisini halleder @alph dostum senin zaten ilk kuluçkan burda milletin yorumuna yorum katarak bilgi mühendisliği yapma sana zahmet
Ben çok tecrübeli olduğumu iddia etmiyorum ama herkese de salça olmuyorum mesela

Ben çok tecrübeli olduğumu iddia etmiyorum ama herkese de salça olmuyorum mesela
Yazdığım yazıyı vesaire gözden geçirdim acaba bilmeden yanlış bir şey mi dedim diye. Ne dediklerim yanlış, ne de dediklerim sizi ilgilendiriyor. Konuya girdim, baktım, kendi fikrimi belirttim. Ne yazıp yazmayacağım niye sizin sorununuz haline geliyor? Veya kendi kuşlarımın kuluçka durumu neden bilgi seviyemi etkilesin? Veya nereden dostunuz oluyorum da, benimle kalkıp asker arkadaşınızmış gibi konuşuyorsunuz?

Yazdığım yazıyı vesaire gözden geçirdim acaba bilmeden yanlış bir şey mi dedim diye. Ne dediklerim yanlış, ne de dediklerim sizi ilgilendiriyor. Konuya girdim, baktım, kendi fikrimi belirttim. Ne yazıp yazmayacağım niye sizin sorununuz haline geliyor? Veya kendi kuşlarımın kuluçka durumu neden bilgi seviyemi etkilesin? Veya nereden dostunuz oluyorum da, benimle kalkıp asker arkadaşınızmış gibi konuşuyorsunuz?
:) Tamam insan kusura bakma

c3d638214f64305f81e1d7f48d55f89d.jpg

9a2768e8b2af26b6c485e9a6989bb107.jpg

90a0075d515a43ad01f675070b122bbb.jpg

Dişi kanatları düşürdü hadi inşallah takipteyiz ama dişi yuvaya girmiyor kapıdan bakıp dönüyor

90a0075d515a43ad01f675070b122bbb.jpg

Dişi kanatları düşürdü hadi inşallah takipteyiz ama dişi yuvaya girmiyor kapıdan bakıp dönüyor
Bende senle aynı durumdayım bugun dişi kaldırdı kuyruğu erkek çıkamadı dişi yuvalıgın ağzında bakıyo kemiriyo felan bakalım zamana bırakıcaz

Geri