H
halil karagöz
Guest
Arkadaşlar Aranızda Hobici Arkadaşlar Varsa Onlardan Kuş Almak İstiyorum Pet Şhoptaki Kuşları Pek Tavsiye Etmediler Bana Özel Mesajla Ulaşın Bide Sorum Olacak Sizce Almalımıyım Pet Şhoptan Pet Şhop Temizdi
hacı üretici bulamadım bulunduğum yerde üretici yok tavşanlıdayım benyok kardeşim alma petshopdan. temiz görünse bile tavsiye etmem hem kandırıyolar yavru diye yetişkin kuş veriyolar
Arkadaşlar Aranızda Hobici Arkadaşlar Varsa Onlardan Kuş Almak İstiyorum Pet Şhoptaki Kuşları Pek Tavsiye Etmediler Bana Özel Mesajla Ulaşın Bide Sorum Olacak Sizce Almalımıyım Pet Şhoptan Pet Şhop Temizdi
hocam elinde istediğim türlerden yoktu ondan başka üretici varmı diye açtım konuyu@CEM CANER var kütahyada
ya mavi kuş olsun yeter banaistediğim tür dediğini oda bilmiyor aslında![]()
hocam benim attığım fotoğraftaki gibiler dimi15-20 gün sonra yeme dücekler var kardeşim ingiliz bebekler
hocam mavi olursa haber verirsin bana ya eklisin zatendaha tam renklenmediler o yüzden şuan bişey diyemem ama annesi gök mavisi yavruların
ya mavi kuş olsun yeter banabirazda iri cimsi olsun bak şimdi bi site atıcam burdan reklam gibi olmasın orda tam istediğim kuş var cem hocam
hocam bu siteden
Muhabbet kuşu türleri, ırkları, çeşitleri - Muhabbetkusum.com
Gri kanatlı gök mavisi Muhabbet kuşu ve
Gri Muhabbet kuşu
kardeşim bu baktıgın sitedeki ırklar muhabbet kuşlarının en fazla %10 unu oluşturuyor bunlardan cok daha fazlası var ırk olarak
o gösterdiğim kuşlar gibi olursa sevinirim hocam fiyat önemli değil özel mesajımdada belirtmiştimya mavi kuş olsun yeter banabirazda iri cimsi olsun bak şimdi bi site atıcam burdan reklam gibi olmasın orda tam istediğim kuş var cem hocam
hocam bu siteden
Muhabbet kuşu türleri, ırkları, çeşitleri - Muhabbetkusum.com
Gri kanatlı gök mavisi Muhabbet kuşu ve
Gri Muhabbet kuşu
kardeşim bu baktıgın sitedeki ırklar muhabbet kuşlarının en fazla %10 unu oluşturuyor bunlardan cok daha fazlası var ırk olarakbu arada kütahyadasın dimi 5 6 yıl felan
hocam senden başka hobici yok yapma böle orda kal ya5-6 yili bilemem bu aralar buradayim