tahta kafes olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz tabi kedilerden uzak tutarakpeki ben bunu alsam kuşumu yazın ortalama 1 saat bunda gezdirsem yürüyerek sorun olur mu?
onu taşımak zor olur ama siz bilirsinizPeki ben 32x22x22 bir altı bölmeli kafes buldum onun da linkini atıyorum
Kafes buonu taşımak zor olur ama siz bilirsiniz
link yokKafes bu
Bu da link ama atayım tekrar https://www.trendyol.com/cotanakkaf...22-p-81711093?boutiqueId=61&merchantId=117130link yok
bence deBen kuşlarda tasma kullanılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü kuşları illa bir yerlere kaçmak isteyecek ve tasma onu sıkıca tutacak bu da kuşa zarar verebilir. Gezdirecekseniz de tasmayı sık sık kullanmayım ve hava soğukken asla çıkarmayın. sadece yaz sıcağında çıkarabilirsiniz
Pekş o zaman o bambu kafesi alıp yürüyüşe çıkartabilir miyim kuşumu?bence de
tamamdırbirde bunun üstüne ince bir sunta kestirip takarsanız kuşu doğrudan güneş ışığındanda korursunuz
hayır bence kuşu evdd bırakın üşüyebilşrPekş o zaman o bambu kafesi alıp yürüyüşe çıkartabilir miyim kuşumu?
yazın diyor arkadaş zatenhayır bence kuşu evdd bırakın üşüyebilşr
sırta takılan taşıma çantaları varpeki ben bunu alsam kuşumu yazın ortalama 1 saat bunda gezdirsem yürüyerek sorun olur mu?
hayır bence kuşu evdd bırakın üşüyebil
alakası ne bunun konuyla ve ben muhabbet kuşu satın alacağım ve normalce bakacağım para için kullanmayacağımPapağan al eğit turtislerle foto çektir para kazanırsın