Keşke kuluçka günlüğü yapsanızBen bugün kontrol ettim ilk yumurta boş 2. Dolu 3. Yumurtayı dün yaptı o henüz belli olmuyor
İşlerimden dolayı okadar zaman ayıramam ama merak ediyorsanız ara ara bilgilendirme ve foto atarım zaman buldukçaKeşke kuluçka günlüğü yapsanız![]()
Nedendir bilmiyorum ama ben çok seviyorum kuluçka günlüğü falan okumayı tabi müsait oldukça atarsanız görmek isterim her görüşümde maşallah demek şartıylaİşlerimden dolayı okadar zaman ayıramam ama merak ediyorsanız ara ara bilgilendirme ve foto atarım zaman buldukça![]()
Kontrol etmedim henüzBen bugün kontrol ettim ilk yumurta boş 2. Dolu 3. Yumurtayı dün yaptı o henüz belli olmuyor
O nasıl oluyorKeşke kuluçka günlüğü yapsanız![]()
Kuluçkaya başladıktan sonra 5. Gün net bir şekilde belli oluyor. Anlamazsınız fotoğrafları çekip buraya atarsınız bakarızKontrol etmedim henüzbir kaç gün daha geçsin bakarım
![]()
AnlamazsanizKuluçkaya başladıktan sonra 5. Gün net bir şekilde belli oluyor. Anlamazsınız fotoğrafları çekip buraya atarsınız bakarız
Gün gün yumurtaların yavruların fotoğraflarını ve durumu açıklayan bir konu oluyorO nasıl oluyor![]()
İlk yumurtayi kontrol edebilirsiniz ozaman artık belli olur dolu olup olmadığıBu gün itibari ile 3 olmuş![]()
Benimde 4 oldu bugünİlk yumurtayi kontrol edebilirsiniz ozaman artık belli olur dolu olup olmadığı
1. foto ilk, 2. foto ikinci yumurtası. Sanırım ilkinde yavru yok :O ikincinin kalbi atıyorİlk yumurtayi kontrol edebilirsiniz ozaman artık belli olur dolu olup olmadığı
Evet sağlıklı doğar büyür inşallah, benimde ilki boş 4 yumurta yaptı 5 gelmeycek, bugün akşam yine kontrol edicem son kez bakalım kaç tanesi dolu1. foto ilk, 2. foto ikinci yumurtası. Sanırım ilkinde yavru yok :O ikincinin kalbi atıyor![]()
MaşallahhŞimdi kontrol ettim ikisi dolu ikisi boş bakalım inşallah sağlıkli çıkıp büyürler![]()
Yani mesela 6 yumurta olsa 4 ü boş olsa ikisini alırdım hepsini ısıtmaya çalışırken zorlanmasın diye ama 4 yumurta var zaten zorlamaz. Yavrular çıkınca hem o yumurtalara yaslaniyor almiycam o yüzdenMaşallahhboş olanları almalı mıyız yoksa tecrübe edinsin diye kalsın mı
![]()
Bekleyelim o zamanYani mesela 6 yumurta olsa 4 ü boş olsa ikisini alırdım hepsini ısıtmaya çalışırken zorlanmasın diye ama 4 yumurta var zaten zorlamaz. Yavrular çıkınca hem o yumurtalara yaslaniyor almiycam o yüzden
Amin inşallahSağ salim sağlıklı bir şekilde çıkar ve büyürler inşallah yavrularınız, darısıda benim başıma![]()
Resmen mucize, hele tumurtalar çatladığında küçücük bedeniyle yavrularını büyütmesi apayrı bir mucizeBekleyelim o zaman
Amin inşallahyumurta halindeyken annenin yumurtalar için çabalaması mükemmel bir şey
![]()