kesin siz ankette ahmet dursun işaretlediniz öyleyse.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:29 -->-> Daha önceki mesaj 18:28 --
Sahra zaten gidecek insanlara itici şekilde yaklasıyor.
Turabiyi bilemem her ne kadar itici gelsede bazılarına , iyi show yapıyor dedim ya kameralara iyi rol yapıyor.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:30 -->-> Daha önceki mesaj 18:29 --
haha keşke öyle birşey olsaydı da bizde serenayla kalırdık adada . Hem berna yok artık adada cok oldu onun gideli öfkesine hakim olamadı ve yenik düşüp adadan diskalifye oldu
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:32 -->-> Daha önceki mesaj 18:30 --
Ben izledim turabi değilde mügeyi cok komik yapmıslar .
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:33 -->-> Daha önceki mesaj 18:32 --
İsmail Baki yi kim işaretledi acaba yaptıgımız ankette cok merak ettim keşke sebebini de yazsaydı adamın bence kimseye bir zararı yok
, ünlülerden biri gidecekse o da gökhan keserdir gönüllü takımındaki akının tam bir kopyasıdır . Sinsi kişiliklere bürünenler bence adada kalmamalı.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:18 -->-> Daha önceki mesaj 18:33 --
Oylar bu kadar az olmamalı ? Oylamaya devammmm