A
Ahmet Can Sari
Guest
Ohooo siz izlemeden sadece bir iki kereliğine yorum yapmışınız ben 4 aydır izliyorum baştan sonra her zaman show yapan ekrana yakışan kazanır bunu da turabi cok iyi oynadı ve kazandı hadi geçmiş olsun . GÖKHAN dediğiniz adam efendi ama kameralara karşı iyi oynamıyor , showu yok .
Zaten yukarıdaki ankette de doğru sonuç gelmiş
2014 ŞAMPİYONU TURABİ
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:05 -->-> Daha önceki mesaj 00:49 --
Malesef kazanamadı gökhan efendilik işe yaramıyor kamera karşısında show yapan kazanır . Turabi kameralara daha çok yakındı . Reytingler hep turabiden kazanıldı o tartışmaları yapmasa kavgaları etmese reyting olmaz Acun da hakkını verdi .
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:11 -->-> Daha önceki mesaj 10:05 --
Paşam bu survivor efendilik üstüne kurulmadı , sessizlik üstüne kurulmadı kameralara en çok kim oynuyorsa o kazanır demiştim al işte o kazandı : ) Acun Boşa survivor programını kurmadı reyting i yükselten kim ise o kazanır Turabi de yaptığı showlarla sözlerle , kavgalarıyla kameraya oynadı. Siz öyle sanın ama çok iyi oynadı rolunu. Başından sonuna kadar bilincli olarak yaptı herşeyi .
Ağzımdan gökhan keser kazanır diye bir laf çıktımı gökhan keser haketti gökhan keserin tarafındayım dedim vede yukardada bir yoruma yazdım herkezin düşüncelerine tercüman olmuşsunuz dedim.
Sonuç olarak tabiki turabi kazanacaktı ama gökhan keser haketti daha iyi yarıştı açlığa karşı daha iyi savaştı ben burda acunun isteğini değil asıl survivor un kim olduğunu yorumluyorum