Sürekli değişen dışkı problemi

Tekrardan merhaba, dişi kuşumu 1 ay önce veterinere götürdüm yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı,dediğiniz gibi ense damlası yapıldı ve veterinerin verdiği ilacı kullandım sanırım antibiyotikti verdiği ilaç bı müddet eskisinden daha iyi gibiydi kuşum ama şu an eski haline dönüyor gibi fotoğrafları aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eskisi gibi derken eskiden belirtileri nelerdi ? Tedavisi ne zaman bitmişti ? Ve hangi antiniyotiği kullanmıştınız ?

Eskisi gibi derken eskiden belirtileri nelerdi ? Tedavisi ne zaman bitmişti ? Ve hangi antiniyotiği kullanmıştınız ?
Sadece dışkı problemi vardı onun dışında her hangi bi belirti yoktu.Hangi antibiyotik olduğunu bilmiyorum enjektör içine çekip verdiler 5 gün boyunca yarım suluğu bir damla damlatıp kullandım.Tedavisi 2 3 hafta önce bitmişti ancak tamamamen iyilestirmemisti sadece biraz daha düzeltmişti.

Sadece dışkı problemi vardı onun dışında her hangi bi belirti yoktu.Hangi antibiyotik olduğunu bilmiyorum enjektör içine çekip verdiler 5 gün boyunca yarım suluğu bir damla damlatıp kullandım.Tedavisi 2 3 hafta önce bitmişti ancak tamamamen iyilestirmemisti sadece biraz daha düzeltmişti.
Çok düşük dozda kullandırmış hemde çok çok düşük. Siz çeyrek suluğa aynı antibiyotikten 3 damla katın şimdiden suluğunu alın biraz susasın

Yani eğer dışkının kötü olduğu konusunda yanılmamışsanız başlayın. Emin değilseniz başlamayın.

Geri